|
محمدجواد لاريجاني:
نظام قضائي با تهاجم رسانه اي مسير خود را تغيير نمي دهد
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه با اشاره به هجمه گسترده روزهاي اخير رسانه هاي غربي درمورد حکم صادره عليه يک مجرم محکوم شده در دستگاه قضائي گفت: نظام قضائي ما نمي تواند به دليل اين تهاجمات غرب و فشار هاي رسانه اي مسير خود را تغيير دهد.
محمد جواد لاريجاني در گفتگو با ايرنا تاکيد کرد: هجمه رسانه اي غرب عليه جمهوري اسلامي ايران در هر زمان به بهانه اي انجام مي شود و در سال هاي اخير نيز احکام شرع مقدس اسلام، سوژه اين تهاجمات تبليغي بوده است.
لاريجاني با اشاره به حکم صادر شده عليه سکينه محمدي آشتياني تصريح کرد: در مورد اين مجرم بايد گفت که اولا مجازات رجم (سنگسار) در قانون اساسي ما وجود دارد اما قضات محترم دادگاهها در شرايط بسيار محدود اقدام به صدور چنين حکمي مي کنند.
دبير ستاد حقوق بشر قو قضائيه خاطرنشان کرد درمورد ايشان هم مسير پرونده به طور طبيعي در طول چند سال و با حوصله پيگيري شده است و در روند آيين دادرسي پرونده نقطه مبهمي وجود ندارد.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه در پاسخ به سوالي در رابطه با مسير طي شده در پرونده اين محکومه، گفت: به هر صورت پرونده ايشان داستان طولاني را طي کرده به طوري که در ابتدا به90 ضربه شلاق و سپس در دادگاه ديگري به رجم محکوم شده است و بازنگري و تجديد نظر در رابطه با اين حکم تحت بررسي است.
|