مدنی- ما در جامعه ای زندگی میکنیم که در حال حاضر روابط آزاد بین دختر و پسرهای دبیرستانی به وضوح مشاهده می شود و دو جنس مخالف به راحتی با یک دیگر در ارتباط هستند اما زمانی که بجای رابطه ی دوستی مسئله ی ازدواج مطرح می شود با واکنش تندی مواجه می شویم که ازدواج زودهنگام بد است. به راستی چرا همه در مقابل ارتباط به شکل قانونی و شرعی در این سن موضع می گیرند و وقتی افراد با هم دوست هستند مشکلی برای درس خواندن و... ایجاد نمی شود اما همین که رابطه شکل شرعی به خود می گیرد دانش اموز از تحصیل کردن به شکل عادی محروم می شود؟
محروم شدن از تحصیل در مدارس عادی و منتقل شدن به مدرسه ی بزرگسالان یکی از جریمه های ازدواج در این سنین است و علت آن هم این است که وجود دانش اموزان متاهل باعث می شوند چشم و گوش بقیه دختران باز شود اما این یک واقعیت است که با توجه به وجود اینترنت و گوشیهای هوشمند اطلاعات دانش اموزان همانند گذشته محدود نیست و جدای کردن دختران ازدواج کرده از ازدواج نکرده، عملاً موجب آسیب به دختران ازدواج کرده می شود. وانگهی بر اساس قانون هم دانشآموز دختر متأهل بدون تغییر ظاهر و عدم صحبت درباره مسائل خانوادگی با دانشآموزان دیگر، میتواند در مدارس روزانه مانند گذشته ادامه تحصیل دهد اما این مهم در اکثر مدارس رعایت نشده و در نهایت دانش اموز متاهل از مدرسه اخراج می شود.
اگر به جای برخورد قهری به تفاوتهای فردی افراد بی اندیشیم در می یابیم که سن تنها یکی از هزار مواردی است که برای ازدواج باید در نظر بگیریم و میزان سن افراد لزوما به معنی رسیدن به بلوغ عقلی متناسب برای ازدواج نیست به عنوان مثال ممکن است یک دختر 18 ساله به بلوغ علقی مناسب برای ازدواج رسیده باشد و در مقابل یک دختر 50 ساله هنوز به بلوغ عقلی لازم برای تشکیل زندگی مشترک دست پیدا نکرده باشد.
قطعا راهکاراین موضوع جدایی دختران ازدواج کرده و محروم کردن آنان از درس خواندن در مدارس خوب روزانه نیست چرا که مدارس بزرگسال را غالبا افرادی تشکیل می دهند که دیگر سنشان از 18 سال گذشته است و کیفیت آموزدش در این مدارس هیچوقت شبیه آموزش در مدارس روزانه نیست محروم کردن تحصیل دانش آموزان متاهل در مدارس خوب روزانه یک رفتار ظالمانه است. یعنی ما همانقدر که باید دلسوز و نگران بچههای مجردمان خودمان باشیم، باید دلسوز و نگران بچههای متأهل خودمان هم باشیم، بنابراین بهتر است ما به جای اخراج دانش آموزان متاهل با دختر و خانوادهاش جلساتی بگذاریم و با قانون و مقرراتی این ماجرا را کنترل کنیم.البته شاید بهترین راهکار این باشد که از دوران کودکی و در سنین پایینتر به فرزندانمان حریمها و حفظ مسائل شخصی را آموزش دهیم تا در چنین مواردی با چالشهای کمتری مواجه باشیم.
اخراج از مدرسه به جرم ازدواج!
اخراج دانش آموزان متاهل درست یا غلط؟
را همه در مقابل ارتباط به شكل قانونی و شرعی در این سن موضع می گیرند و وقتی افراد با هم دوست هستند مشكلی برای درس خواندن و... ایجاد نمی شود اما همین كه رابطه شكل شرعی به خود می گیرد دانش اموز از تحصیل كردن به شكل عادی محروم می شود؟
۱۴۰۰/۹/۲۱