نسخه چاپی

چرا اصلاحات تكلیف خود در انتخابات ۱۴۰۲ را مشخص نمی‌كند؟

چرا اصلاحات تكليف خود در انتخابات ???? را مشخص نمي‌كند؟

اصلاح طلبان پس از پایان پیش ثبت نام‌ها در حال تهیه گزارش و ارائه آماری از حضور چهره های اصلاح طلب در آوردگاه 11 اسفند ماه هستند تا بتوانند چشم انداز جدیدی پیش روی خود ترسیم كنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری نما ، جریان اصلاحات بنا به چهار دلیل فعلا درحال رصد و بررسی فضای سیاسی کشور است و هنوز پازل خود در انتخابات را تکمیل نکرده است و یا حتی اگر مُهره‌ها هم در جای خود قرار گرفته‌اند نمی خواهد از آن رونمایی کند تا پس از اعلام نتیجه، تصمیم گیری اتخاذ شود؛ تصمیمی که قطعا نفوذ حلقه«اتحادی‌ها» را نشان می دهد!
پیش ثبت نام کاندیداهای مجلس شورای اسلامی
اولین عامل که اصلاحات را را غافلگیر کرد، اجرای پیش ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس بود. پیش ثبت نامی که خود بخشی از الزامات حضور در انتخابات است، یعنی اگر کسی در این مرحله ثبت نام نکرده باشد دیگر نمی‌تواند در انتخابات ثبت نام کند به همین جهت پیش ثبت نام به مذاق کنشگران اصلاح‌طلب خوش نیامد!
اصلاح طلبان پس از پایان پیش ثبت نام‌ها در حال تهیه گزارش و ارائه آماری از حضور چهره های اصلاح طلب در آوردگاه 11 اسفند ماه  هستند تا بتوانند چشم انداز جدیدی پیش روی خود ترسیم کنند.
براساس اخبار منتشر شده در رسانه ها، تعدادی از اصلاح‌طلبان در همین مرحله پیش ثبت نام‌ها نام نویسی کرده‌اند! اما آنها از همان روز اول ساز مخالف نسبت به«پیش ثبت نام‌ها» به صدا درآورده بودند تا بتوانند پازل انتخاباتی خود را تکمیل کنند.
عدم دریافت علائم مثبت از سوی نهادهای نظارتی
برخی اصلاح‌طلبان بویژه کنشگرانی که حزب اتحاد ملت و توسعه ملی را نمایندگی می کنند مدعی هستند هیچ علامتی که نشان دهد که نهادهای نظارتی انتخابات و در راس آن شورای نگهبان قصد دارند که فضا را برای مشارکت باز کنند، تاکنون دریافت نشده است از این رو به اعتقاد آنان روند منفی صلاحیت‌ها همان روند محدود کننده گذشته است!
عدم نقش آفرینی چهره های شاخص اصلاح طلب
به باور اصلاح‌طلبان یکی از مسائلی که کار سیاست ورزی را سخت کرده آن است که شخصیت‌های سیاسی اصلاح‌طلب دیگر تمایلی برای استفاده از بلیط خود در صحنه انتخابات را ندارند. به عبارت دیگر رئیس دولت اصلاحات دیگر نمی‌خواهد از واژه «تَکرار می‌کنم» برای دعوت از مردم جهت حضور در انتخابات استفاده کند.

عدم اقبال مردم به انتخابات!
برخی از اصلاح‌طلبان از جمله اعضای هیئت رئیسه جبهه اصلاحات مدعی هستند اکثریت مردم که همیشه انتخابات را فرصتی برای نقش آفرینی می‌دانستند اکنون نسبت به نقش آفرینی در انتخابات بدبین هستند!
این ادعا در راستای حرکت در مسیر شعار «زن، زندگی، آزادی» تحلیل می‌شود، اصلاح‌طلبان تمایل دارند از این جنبش عقب نمانند و هم راستا با آن پیش روند چنانچه انتخاب یک زن به عنوان رئیس جبهه اصلاحات حامل انتقال این پیام به اعضای همین جنبش کذا بود!

 

۱۴۰۲/۰۶/۲۵

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...