به گزارش نما به نقل ازتسنیم، عزیز محمدی در مورد پخش نشدن بازی های فوتبال به دلیل رعایت نکردن حق پخش از سوی صدا و سیما و اینکه اگر این مسئله ادامه پیدا کند نمره ایران در کنفدراسیون فوتبال آسیا کم نمی شود یا خیر اظهار داشت: جزو درآمدهای اصلی هر باشگاهی در دنیای حرفه ای فوتبال حق پخش است. در تمام آیتم هایی که در ورزشگاه ها در نظر گرفته شده جای دوربین ها، محل مصاحبه خبرنگاران با بازیکنان و محل خبرنگاران به هنگام مسابقه یکی از مسائل مهم از دید AFC است و ما سال ها قبل به دلیل نداشتن جای مناسب برای دوربین ها و خبرنگاران هیچ گاه نمره نیم گرفتیم اما ما این موارد را اصلاح کردیم و نمره کامل هم گرفتیم. وقتی در چنین شرایطی این مسئله برای کنفدراسیون آسیا اهمیت دارد پس پخش نشدن بازی ها قطعا نمره زیادی از ایران کم می کند و حتی خطر سهمیه ایران در لیگ قهرمانان را کاهش می دهد.
وی در خصوص اینکه چرا سازمان لیگ در این خصوص سکوت کرده و کسی در این مورد اظهار نظر نمی کند، گفت: در مورد سکوت آنها من نمی توانم حرفی بزنم چون اکنون در سازمان لیگ نیستم و شاید آنها چیزهایی می دانند که من نمیدانم. حق پخش حق فوتبال است. صدا و سیما هم باید این مورد را رعایت کند. البته این را هم بگویم درحالی که گفته می شود این اولین بار است که دوربین ها به ورزشگاه راه داده نشده است در سال 73 اولین بار بود که دوربین ها به ورزشگاه راه داده نشدند. همچنین زمانی که خودم رئیس سازمان لیگ بودم دوربین ها را به ورزشگاه راه ندادیم اما درست این زمان به حضور سران کشورها خورده بود و به خوبی یادم هست که اجازه حضور دوربین ها به استادیوم را نداده بودیم و از دفتر احمدی نژاد رئیس جمهور وقت به سازمان تربیت بدنی نامه نگاری شده بود که یک هفته فرصت بدهیم تا این مشکل حل شود و بعد از یک هفته هم پس از نامه سازمان تربیت بدنی و کفاشیان به سازمان لیگ قبول کردیم که دوربین ها به ورزشگاه ها بروند. مستندات این اتفاقات هم موجود است.
عزیزمحمدی تاکید کرد: ما برای سه سال قرارداد با صدا و سیما امضا کردیم که شد سالی 10 میلیارد تومان. شاید خیلی ها می گفتند که این مبلغ حق واقعی فوتبال نبود اما در شرایطی که اصلا صدا و سیما حاضر نبود پول را بدهد این قرارداد بستن کاری بزرگی بود. من یادم هست زمان صفایی فراهانی که رئیس فدراسیون فوتبال بود درخواست حق پخش از صدا و سیما به مجلس رفته بود و آنها تصویب کرده بودند اما شورای نگهبان این موضوع را رد کرد و مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در نامه ای از صدا و سیما خواسته بود به فوتبال کمک کند اما مسئله حق و پخش را تایید نکرده بود اما ما توانستیم این کار را انجام دهیم. برای سه سال سوم هم قیمت قرارداد را سه برابر کردیم و تبلغیات محیطی را هم برای فدراسیون گذاشتیم.
رئیس اتحادیه فوتبال با اشاره به اینکه اکنون دعوای بین فدراسیون فوتبال و صدا و سیما دیر اتفاق افتاده گفت: به نظر من دعوا دیر انجام شده است. سال گذشته ما در اتحادیه فوتبال مدیران را جمع کردیم و نامه ای را تنظیم کردیم به مجلس ارسال کردیم تا قبل از اینکه بودجه امسال صدا و سیما تصویب شود در مورد حق پخش فوتبال نیز بودجه در نظر بگیرند اما متاسفانه چون در آن زمان وزیر ورزش هنوز انتخاب نشده بود تا نماینده برای دفاع از این طرح داشته باشد و از فدراسیون هم کسی به مجلس نرفت این مسئله ابتر ماند. فدراسیون فوتبال باید قبل از تعیین بودجه امسال صدا و سیما این مسئله را پیگیری می کرد و اکنون دیگر فایده ای ندارد و صدا و سیما در مورد اینکه بودجه ای برای حق پخش ندارد درست می گوید.
وی در پاسخ به این سوال که اکنون راهکار چیست گفت: فقط باید دو طرف با هم به تفاهم برسند و فدراسیون از حالا برای سال آینده با مجلس رایزنی کند.اکنون که 12 هفته از لیگ گذشته زمان دعوا نیست.
عزیز محمدی در خصوص اینکه اگر خود او در سازمان لیگ بود چه برنامه ای را در پیش می گرفت گفت: من اگر بودم دعواهایم را قبل از فصل انجام می دادم. من این حرف را زدم اما برخی دوستان در سازمان لیگ مصاحبه کردند و گفتند ما هنوز با صدا و سیما قرارداد داریم و بهتر است بگذارید این قرارداد تمام شود. در هر صورت پخش نشدن بازی ها دو سر باخت برای صدا و سیما و فدراسیون فوتبال است. صدا و سیما با پخش نشدن بازی ها تیزرهای تبلیغاتی را از دست داده است و فدراسیون هم از تبلیغات محیطی چیزی نصیبش نمی شود. حتی اسپانسر باشگاه ها هم ممکن است صدایشان در بیاید و حتی برخی باشگاهها مجبور به دادن خسارت هم شوند.