به گزارش نما به نقل از فارس، «فرانک الگار» پروفسور روانشناسی دانشگاه مک گیل (مونترئال) توضیح داد: مشکلات عاطفی و رفتاری باعث شده برخی جوانان قربانی آزار و اذیتهای اینترنتی شوند و اثرات آن مانند افسردگی، اضطراب، سوء مصرف مواد مخدر، خودآزاری، افکار خودکشی و اقدام به خودکشی که برای سلامت روح و روان جدی است.
کارشناسان آزمایشاتی بر روی 20 هزار کودک و نوجوان انجام دادند، به نظر میرسید از هر پنج نفر یک نفر با مزاحمت اینترنتی با درجات بسیار متفاوت روبه رو شده است.
پروفسور «الگا» گفت: تاثیر این شکل از آزار و اذیت در میان جوانان به دلیل ارتباطات و روابط کم خانوادهها با فرزندان خود است، این ارتباطات مخصوصاً شام خوردن خانواده در کنارهم اثرات اضطراب را کاهش میدهد؛ وعدههای غذایی خانواده فرصتی است برای پشتیبانی اجتماعی و رفاه کودک، پیر و جوان و به برای ترس آنها نوعی تسکین است.
این مشاهدات در مورد شام میتواند به بسیاری از شرایط دیگر مانند صبحانه و یا فرزند را تا مدرسه همراهی کردن اضطراب و ترس را کمتر کند؛ در واقع صحبت کردن والدین با کودکان در مورد عادات خود به ویژه در اینترنت ابزاری برای جلوگیری از بوجود آمدن مشکلات اینترنتی است.
مزاحمتهای اینترنتی میتواند عواقب چشمگیری داشته باشد؛ کیفیت و تعداد دفعاتی که کودکان با والدین خود غذا میخورند، صحبت میکنند یا تلویزیون نگاه میکنند باعث افزایش اعتماد بنفس کودک و نداشتن ترس و اضطراب آنها میشود.