دیگر متهمان پرونده ۳ هزار میلیاردی پای میز محاكمه خواهند رفت

عکس خبري -ديگر متهمان پرونده ? هزار ميلياردي پاي ميز محاکمه خواهند رفت

دبیر كل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینكه در پرونده فساد ۳ هزار میلیارد تومانی با عوامل ریشه‌ای این فساد هم برخورد خواهد شد،گفت:متهمان دیگری وجود دارند كه به پای میز محاكمه كشیده خواهند شد


حسین فدایی آشتیانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در مورد پرونده اخیر مفاسد و این که آیا بحث مفاسد اقتصادی به اعتماد عمومی خدشه‌وارد کرده و قوه قضائیه چگونه باید برخورد کند، گفت: ممکن است کسانی که زمینه ساز این فساد اخیر بانکی بوده‌اند یا پشتیبان یا حامی فساد بودن در پس ذهن خود این نکته را در نظر داشتند که اعتماد مردم را نسبت به نظام و مسئولان کاهش دهند، اما با اقدام قاطعانه‌ای که دستگاه قضایی داشت و برخورد جدی پیگیر و مستمر و مجدانه مسئولان قضایی مردم متوجه شدند که نظام اسلامی مسئله فساد را بر نمی‌تابد.

دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی یادآور شد: مجموعه نظام با فساد به خوبی برخورد می‌کند، چون در افشای این موضوع خود نظام پیشگام و دستگاه‌های نظارتی، کمیسیون اصل ۹۰ مجلس پیشگام بودند و در پیگیری موضوع نیز دستگاه‌های نظام پیش‌قدم بودند و وظیفه برخورد توسط قوه قضائیه به خوبی در حال پیگیری است.

فدایی افزود: دستگاه قضایی جزئی از نظام است و نظام با فساد اقتصادی برخورد می‌کند که این مسئله به حداقل کاهش پیدا کند و با برخورد قاطعی که صورت خواهد گرفت، معلوم می‌شود، نظام اسلامی با تمام توان با مسائلی مانند فساد اقتصادی برخورد می‌کند و آن را زیبنده جامعه اسلامی نمی‌داند.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ در پاسخ به این پرسش که آیا کسانی که دستگیر و محاکمه شدند، افراد اصل‌کاری هستند و یا عوامل یا دست‌نشانده افراد پشت پرده هستند، گفت: قوه قضائیه با مواضع قاطعی که از رئیس قوه و دادستان کل کشور و مجموعه قوه مشاهده شد، هیچ گونه مسامحه‌ای در برخورد با فساد به خرج نداده و بنای برخورد قاطع با فساد را دارند.

همچنین دنبال عوامل ریشه‌های این فساد است و با دانه‌درشت‌ها هم برخورد می‌کنند.

فدایی گفت: در مرحله اول کیفر خواستی که برای پرونده اخیر صادر شده، مربوط به بخشی از این عناصر است البته هنوز پرونده مفتوح است و بسته نشده بنابر این متهمان دیگری وجود دارند که به پای میز محاکمه کشیده خواهند شد و همه ملت‌ها منتظرند نتیجه قضاوت قاضی عادل و شجاع منصف و منطقی را ببینند.

دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در پاسخ به این پرسش که آیا در نظام اسلامی که ۳۳ سال از آن می‌گذرد، انتظار چنین مفاسد اقتصادی وجود دارد گفت: حتما ما نمی‌پسندیم، حتما مسئولان ارشد نظام نمی‌پسندند و حتما در رأس همه مقام معظم رهبری از این گونه حوادث و رخ‌دادها از فساد اقتصادی ناراحت می‌شوند.

فدایی ادامه داد: مقام معظم رهبری در سال ۸۰ فرمان ۸ ماده‌ای مبارزه با فساد را صادر کرده‌اند و با قاطعیت به سران سه قوه کشور در آن زمان تذکر داده‌اند. هشدار، رهنمود و حتی راهکار ارائه کرده‌اند که اگر به آن فرمان توجه می‌شد قطعا این اتفاقات و فساد اقتصادی پیش نمی‌آمد اما به هر دلیل کمتر توجهی شده، بی‌دقتی صورت گرفته و عده‌ای وظیفه برخورد قانونی خود را انجام نداده‌اند که این وضعیت موجود پیش آمده است، اما به یاری خداوند امیدواریم ضعف‌های گذشته بر طرف و با برنامه‌ریزی از حوادث مشابه جلوگیری شود.

نماینده تهران در پاسخ به این سؤال که با توجه به اکثریت نمایندگان اصولگرا در مجلس چرا بحث نظارت بر نمایندگان به تصویب نرسید و آیا ترسی از شفافیت وجود دارد، گفت: درست است که اکثریت نمایندگان مجلس اصولگرا هستند، اما در بین آنها نیز مراتب مختلفی وجود دارد نمایندگان یک دست نیستند و انسجام واحد ندارند و چنانچه ملاحظه شد، در بررسی شورای نگهبان از صلاحیت داوطلبان نمایندگی تعدادی از همین افراد صلاحیتشان تایید نشد.

فدایی یادآور شد: پس ضعف‌ها، ابهامات و اشکالاتی وجود دارد که باعث شده طرح نظارت بر نمایندگان تصویب نشود.

وی یادآور شد: اصولگرای واقعی کسی است که یک لحظه نظارت از خودش را سلب نکند و نظارت بر خود را به صورت مستمر پذیرا باشد.

نظام آفرینش به گونه‌ای است که انسان دائما در محضر خدا است و دائما بر او نظارت می‌شود و رها شده نیست.

فدایی افزود: اگر انسان به فکر نظارت نباشد و نظارت را نپذیرد، آیا می‌تواند کارش را به خوبی انجام دهد، قطعا این یک برداشت غلط است و نظارت امر منفی نیست که از آن بترسیم. کسی که پاک و سالم باشد و دنبال رانت‌خواری و سوء استفاده نباشد قطعا نظارت را با جان و دل می‌پذیرد.

دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در مورد اینکه آیا طرح نظارت بر نمایندگان در مجلس نهم تصویب می‌شود گفت: این طرح بر مجلس هشتم نیز مراحل نهایی را طی کرد اما اگر مشکلی داشته باشد، قطعا در مجلس بعدی به تصویب خواهد رسید البته بستگی دارد به اینکه چه نمایندگانی و چه کسانی عهده‌دار مسئولیت مجلس نهم شوند.

وی یادآور شد: اگر مجلس نهم یک مجلس انقلابی، پاک، سالم، عقلانی و تحول‌خواهانه باشد قطعا طرح‌های مانند نظارت بر نمایندگان با تمام وجود می‌پذیرد و به نتیجه می‌رسد.

دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در مورد اینکه چرا اصولگرایان نتوانستند به لیست واحد برسند گفت: این مسئله دو جهت دارد، یکی اینکه گفتمان اصولگرایی که باید با هم مشارکت داشته باشند و اکثرا به لحاظ وحدت و ضرورت وحدت به گفتمان اصولگرایی لبیک گفتند.

اما در حوزه سیاسی و انتخاباتی برخی افراد این گونه تحلیل داشتند که اگر ما رقابت کنیم این رقابت منجر به افزایش مشارکت می شود و به همین دلیل رفتار خودشان را توجیه کرده‌اند و تصمیم گرفتند با لیست‌های مجزا و مستقل وارد شوند.

فدایی افزود: این مسئله به تایید کسانی بر می‌گردد که تصمیم گرفتند رقابت صورت گیرد اما امیدواریم جامعه با بصیرتی که همیشه داشته و دارد به گونه‌ای عمل که انسجام و وحدت در صحنه اجرا و عمل داشته باشد و گزینه‌های مناسبی برای مجلس به شورای اسلامی انتخاب کنند.

دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در پاسخ به اینکه چگونه می‌توان تنور انتخابات را داغ کرد و حضور حداکثری مردم را دید گفت: برای اینکه مشارکت مردم بیشتر شود نیازمند این هستیم که افق روشن و شفاف و امید‌بخش برای جامعه ترسیم شود همچنین این باور بر مردم به وجود آید که مسئولان کشور به قانون پایبند هستند و مر قانون را اجرا می‌کنند.

وی افزود: همچنین باید در مردم نسبت به کارکرد مسئولان کشور اعتماد ایجاد شود و رفتار و توطئه کشور را برای مردم تبیین کرده و مردم متوجه باشند که نظام سلطه، جریان انحراف و جریان فتنه و باند منحرف و فاسد برای انتخابات مجلس برنامه دارد و می‌خواهند مردم کمتر در صحنه حضور پیدا کنند.

وی گفت: اگر این مفاهیم ترسیم شود و حقوق اجتماعی مردم برای آنها منعکس شود از این حق انتخاب استفاده خواهند کرد و برای پیشرفت کشور موثر خواهند بود.

فدایی افزود: نقش رسانه‌ها در تبیین فضای امید‌بخش برای مردم بسیار مهم است و مردم با اطمینان خاطر و رغبت و شوق در عرصه انتخابات مشارکت داشته و انتخابات پرحماسه‌ای را رقم می‌زنند.

۱۳۹۰/۱۲/۱

اخبار مرتبط