به گزارش نما به نقل از فارس، همایون امیرزاده هدف از تعیین این میزان جایزه را همسان سازی جوایز ادبی کشور و جلوگیری از آسیب به جایگاه این جایزه مهم ادبی کشور دانست و افزود : متوازن نبودن میزان جایزه این رویداد مهم فرهنگی با سایر جوایز باعث ایجاد تردید و گمانه زنی های مختلف در چگونگی انتخاب اثر برگزیده شده بود .به گونه ای که در شش دوره گذشته این جایزه تنها یک اثر بعنوان اثر برگزیده انتخاب شده بود .
وی ادامه داد : در هفتمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد به هر یک از برگزیدگان 30سکه و تقدیر شوندگان این جایزه 10 سکه بهار آزادی اهدا می شود .
مشاور معاون وزیر ارشاد گفت : ادامه مسیر چگونگی انتخاب اثر برگزیده در دوره های گذشته با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعل کشور که می توانست ناشی از میزان جوایز باشد ضرورت باز نگری در این امر را تقویت کرد .
امیرزاده یادآور شد : از یکسال گذشته با تشکیل کارگروه بازنگری جوایز ادبی با حضور افراد صاحب نظر طرح همسان سازی جوایز ادبی و تعیین مجریان برگزاری این جوایز در دستور کار قرار گرفت .
وی خاطر نشان کرد : بر اساس مصوبات این کارگروه برگزاری جوایز ادبی پروین اعتصامی و جلال آل احمد به بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان و جوایز مرتبط با حوزه کتاب به موسسه خانه کتاب واگذار شد .
مشاور علمی فرهنگی و مدیریتی معاونت امور فرهنگی با اشاره به یکی دیگر از مصوبات این کارگروه گفت : پیشنهاد همسان سازی جوایز ادبی و اختصاص 30 سکه به هر یک از برگزیدگان و 10 سکه به تقدیرشوندگان به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه و مورد موافقت قرار گرفت.
به گزارش فارس، این اظهارنظر در حالی صورت گرفته است که ماده 12آیین نامه این جایزه تصریح بر اهدا 110سکه به برگزیدگان دارد. این آیین نامه در سایت جایزه جلال نیز قابل مشاهده است.
ماده 12ـ ارزش جوایز نفرات اول هر کدام از رشته های این طرح، نشان ادبی جلال آلاحمد بعلاوه 110 سکه بهار آزادی خواهد بود.