به گزارش نما به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران؛ بعد از برخورد نیروی انتظامی با سینماهای متخلف در مورد پخش فوتبال های جام جهانی بصورت مختلط عباسیان دبیر جشنواره فیلم های ویدئویی تهران نیروی انتظامی را فاسد خواند.
در چند روز اخیر بحث های مختلفی در خصوص پخش فوتبال در سینماهای تهران مطرح شد که با مخالفتهای اصحاب فرهنگ و رسانه مواجه شد اما در نهایت این اتفاق افتاد. پخش این بازی ها که در روزهای اول قرار بود ویژه آقایان باشد به اکران مختلط رسید و نیروی انتظامی نیز بخاطر تخلف این سینماها اقدام به پلمپ آنها کرد اما برخی از سینماگران با انتقاد به این عملکرد نیروی انتظامی آن را یک نهاد فاسد خواندند.
سینمای ایران که در چند ساله اخیر با گرایش به سمت فیلم های مبتذل اخلاقی در حال از دست دادن هر روزه تماشاگران خود است برای پر کردن گیشه خود به پخش فوتبال با قیمت دو برابر رو آورده است فضای بی اخلاقی را در این فضا نیز گسترش داده است وهیجانات ورزشگاه های فوتبال را که همواره با برخی بی اخلاقی هایی نیز همراه بوده است در سالن سینما آورده است.
در سالهای گذشته که بحث حضور زنان در ورزشگاهها مطرح شده بود مراجع تقلید این موضوع را رسما حرام اعلام کرده بودند. اما اینبار که صحنه فوتبال به داخل سینماها آمده است، برخورد با آن را که در فضایی بسته که احتمال گناه در آن بسیار بیشتر نیز می باشد از سوی سینماگران تقبیح می شود.
از طرف دیگر در روز گذشته خبری بر گیرنده های رسانه ها منتشر شد که بازیگر زن بدحجاب توسط پلیس بازداشت شده است. "ل. الف"، بازيگر معروف سينما، تئاتر و تلويزيون به دلیل بدپوششی در ورودي سالن همايشهاي برج ميلاد توسط پليس امنيت اخلاقي تهران بزرگ دستگير شد.
شاید این برخورد قاطع نیروی انتظامی در مقابل اصحاب روشنفکر سینمایی اقدامی است که برای اولین بار است انجام می شود سینماگران را آشفته کرده است و نیروی انتظامی را آماج هتاکی های خود کرده است.
در چند سال گذشته خبر های مختلفی از فساد های اخلاقی در بین سینماگران شنیده می شد تا آنجا که این قضیه بر زبان پرستو صالحی آمد و پیشنهاد یکی از تهیه کنندگان سینما به او را شرم بار خوانده بود اما متاسفانه برخوردی با آن صورت نمی گرفت. سینمایی که قرار بود به عنوان "سینمای متعهد" الگوی تعالی بخشی برای هنر جهان باشد با ورود فیلمفارسی ها و رفتار های زننده و بی اخلاقی هایی که کم کم به عرف سینما تبدیل شد و از جمله ابزار سینمای شبه روشنفکری قرار گرفت.
در حالی که فرماندهي انتظامي تهران بزرگ گفته بود: نیروی انتظامی با افراد بدحجابی که در مراسم برج میلاد حضور داشتند، برخورد کرد. و مشی نیروی انتظامی به برخورد با بدحجابی در فضای سینمای ایران پرداخته است سینماگران برخورد نیروی انتظامی را کار غلطی می دانند .
عباسیان دبیر جشنواره سینمای خانگی؛ در پاسخ به سوالی درباره برخورد اخیر نیروی انتظامی با مراسم و جشنهای هنرمندان گفت: جالب است نیروی انتظامی تمامی مشکلات را در زمینه مواد مخدر، ترافیک، معضلات شهری و... حل کرده و حالا نوبت سینماست. آنها امروز آمدهاند تا مشکل سینما را حل کنند؟ ما نگران هستیم فردا شرکت آب و فاضلاب و یا اداره برق از محتوای یک فیلم خوششان نیاید و تصمیم بگیرند آب یا برق سینما را قطع کنند.
دبیر جشنواره بینالمللی فیلمهای ویدئویی تهران ادامه داد: من همینجا از مسئولان عالیرتبه و اهالی سینما میخواهم سکوت نکنند و این مشکل را حل کنند. از من خواستند که امروز درباره این موضوع صحبت نکنم اما حتی اگر جشنواره و یا موسسه رسانههای تصویری تعطیل شود من با موضوع برخورد نیروی انتظامی کاملا مخالفم و عنوان میکنم همانطور که آنها سینمای فاسد نمیخواهند ما هم پلیس فاسد نمیخواهیم.
وی افزود: با شرایطی که نیروی انتظامی بوجود آورده هر جشنواره و مراسمی در حوزه هنر برگزار شود باید برگزارکننده آن نگران اتفاقاتی از این دست باشد هر کسی که در این ارتباط سکوت کند مقصر است. متاسفانه در این شرایط هر شخصی از راه میرسد و به سینما ضربه میزد.