اظهارات كشیش یونانی درباره توهین نشریه فرانسوی

اسلام دین بیش از یك میلیارد و500 میلیون نفر در سراسر جهان است و كسی حق ندارد به بهانه آزادی بیان و قلم به پیروان آن توهین كند.

به گزارش نما، الکساندر کاریت اوغلو' کشیش یونانی با بیان این که مقدسات و اعتقادات مردم ارزش والایی دارند، توهین به باورهای دینی مردم را عملی زشت و محکوم دانست.

کاریت اوغلو روز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، درباره چاپ کاریکاتور توهین آمیز در نشریه فرانسوی' شارلی ابدو' و اهانت به مقدسات اسلامی گفت: اسلام دین بیش از یک میلیارد و500 میلیون نفر در سراسر جهان است و کسی حق ندارد به بهانه آزادی بیان و قلم به پیروان آن توهین کند.

استاد یونانی توهین و استفاده از تصاویر و الفاظ موهون بر علیه اعتقادات دیگران را نشانه بی خردی کسانی دانست که دست به چنین کارهایی می زنند.

نویسنده کتاب' جهان شمولی اسلام' به زبان یونانی، گفت: من به خوبی از اسلام و اعتقادات مسلمانان اطلاع دارم و مطالعات فراوانی درباره این دین انجام داده ام.

کاریت اوغلو ادامه داد: اگرکسی به خوبی اسلام را درک کند و مورد مطالعه قراردهد،متوجه می شود اسلام دین رحمت و برادری است که پیروان خود را به داشتن زندگی مسالمت آمیزی با تمام ادیان و به ویژه ادیان توحیدی تشویق می کند و براین امر تاکید فراوان دارد.

وی با محکوم کردن هرگونه اقدام توهین آمیز به هر مذهب و اعتقادی در جهان، افزود: اینگونه اقدامات متاسفانه در دنیا و بخصوص در غرب در جهت دین زدایی در جوامع مختلف صورت می گیرد و مسیحیت هم بارها مورد حمله چنین اقدامات موهونی قرارگرفته ، اما این روش برای دامن زدن به اسلام هراسی متداول شده است.

کاریت اوغلو به تاثیر جهل در دامن زدن به تفرقه و آتش افروزی بین پیروان ادیان اشاره کرد و گفت:جهل عامل تفرقه و ایجاد اختلاف بین پیروان ادیان در جوامع بشری است و وظیفه دانشمندان دینی برای مقابله با این پدیده شوم بیش از هر زمانی سنگین تر شده است. متفکران حوزه دین باید با رایزنی، برگزاری نشست های مفید، معرفی دیدگاه ها و اعتقادات صحیح مذاهب توحیدی در جوامع مختلف برای از بین بردن جهل و تاریکی اقدام کنند و زمینه را برای ایجاد صلح، آرامش و همدلی بین پیروان ادیان مختلف فراهم آورند.

۱۳۹۳/۱۱/۶

اخبار مرتبط