به گزارش نما به نقل از ایسنا: استاندار هرمزگان گفت: از سراسر کشور سوخت به استان فرستاده میشود و این در حالی است که هرمزگان به فرآوردههای نفتی نیاز ندارد و بزرگترین دلالان سوخت در آبهای این استان حضور دارند و این محمولههای سوخت را از هرمزگان خارج میکنند.
دکتر «جاسم جادری» دیشب(دوشنبه 13بهمنماه) در نشست شورای برنامهریزی و توسعهی استان هرمزگان که با حضور اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برگزار شد با تبریک ایام مبارک دههی فجر، خاطرنشان کرد: بنده اخیراً بهعنوان دومین استاندار در نشست هیئت دولت حضور یافتم و گزارشی از ظرفیتها و توانمندیهای استان را ارائه دادم و پس از آن نیز معاون اول رئیسجمهور به همراه شماری وزیر و مسئولان عالی رتبه به استان هرمزگان سفر و مسائل و مشکلات استان در این سفر مورد بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: همچنین در سفر سال گذشته ریاستجمهوری به هرمزگان نیز تصمیمات بسیار خوبی برای استان گرفته شد و امسال بسیاری از پروژههای مربوط به این سفر را افتتاح کردیم یا آماده افتتاح داریم.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه در بخش بهداشت و درمان به برکت حضور دولت «تدبیر و امید» کارهای خوبی در هرمزگان انجام شده که در گذشته مغفول واقع شده بود، اظهار کرد: مراکز MRI بندرلنگه و میناب که از نیازهای اساسی بود، راهاندازی شد و راهاندازی مرکز پرتو درمانی و مرکز سوانح و سوختگی بندرعباس نیز از دیگر اقدامات انجام شده همچنین بیمارستان رودان دارای 90 درصد پیشرفت بوده و بیمارستان بستک نیز در حال تجهیز است.
جادری افزود: امسال برای نخستین بار اعتبارات هزینهای استان هرمزگان بهطور کامل اختصاص داده شد و این در حالی است که در گذشته معمولاً مدیران استان نگران پرداخت حقوق کارکنان در پایان سال بودند اما امسال این دغدغه برطرف شده است.
وی گفت: در زمینه مطالبات بازنشستگان در هرمزگان که حدود سه سال بود در برخی دستگاهها پرداخت نشده بود، امسال توسط دولت اعتبارات آن اختصاص یافت و پرداخت شد همچنین اعتبارات پروژههای سفر رئیسجمهوری به استان هرمزگان نیز اختصاص یافته است.
نمایندهی عالی دولت در استان هرمزگان در ادامه با بیان اینکه 150 خودروی حمل زباله طی یک سال گذشته از طریق وزارت کشور در اختیار شهرداریها و دهیاریهای استان هرمزگان قرار گرفت، خاطرنشان کرد: همایش بینالمللی سرمایهگذاری استان هرمزگان نیز ششم اسفندماه برگزار میشود.
جادری تصریح کرد: بنده در وزارت کشور اعلام کردم که بدون نیاز به بودجهی دولت میتوان هرمزگان را اداره کرد و این استان منبع خیر و برکت است اما درآمدهای استان به حساب خزانه واریز میشود.
وی افزود: پارسال، 692 میلیارد تومان مالیات مقرر استان هرمزگان بود که نزدیک به 1000 میلیارد تومان از این محل درآمد کسب کردیم و از عوارض ارزشافزوده نفت و گاز نیز 900 میلیارد تومان درآمد کسب کردیم و درآمدهای بسیاری این استان در بخش گمرکات و دیگر موارد داشته است.
استاندار هرمزگان با درخواست از نمایندگان مجلس برای اصلاح بودجه، خاطرنشان کرد: بودجه در اختیار نمایندگان است و میتوانند آن را اصلاح کنند و مشکلات ما بیشتر تقنینی است.
جادری با بیان اینکه مناطق شرق و غرب هرمزگان دارای محرومیت هستند، اظهار کرد: متأسفانه میزان بهرهمندی استان هرمزگان از راه روستایی 32 درصد است و این در حالی است که متوسط کشوری این رقم 75 درصد است.
وی در ادامه به پدیده قاچاق سوخت در هرمزگان اشاره کرد و افزود: از سراسر کشور سوخت به استان فرستاده میشود و این در حالی است که هرمزگان نیازی به فرآوردههای نفتی ندارد و بزرگترین دلالان سوخت در آبهای این استان حضور دارند و این محمولههای سوخت را از هرمزگان خارج میکنند.
نمایندهی عالی دولت در استان هرمزگان گفت: متأسفانه اکثر استخدامها و انتصاب اعضای هیئت مدیره مناطق آزاد و ویژه و صنایع مستقر در هرمزگان از خارج استان است و حتی مدیریت منطقهی ویژه صنایع انرژی بر پارسیان هرمزگان در استان فارس قرار داشت که برای تفکیک آن تلاش کردهایم.
جادری گفت: یکی دیگر از مشکلات ما این است که برخی شرکتهای فعال در هرمزگان، عوارض خود را در تهران و دیگر استانها پرداخت میکنند و مباحث مدیریت دوگانه در مناطق آزاد نیز از دیگر مشکلات این استان است.
وی خاطرنشان کرد: بنده مشکلات استان هرمزگان را در سطح ملی مطرح کردهام و امیدوارم نمایندگان مجلس به این مشکلات توجه کنند.