برپایی نماز جماعت در مقابل كاخ سفید+ عكس

عکس خبري -برپايي نماز جماعت در مقابل کاخ سفيد+ عکس

مسلمانان در مقابل كاخ سفید برای 3 دانشجوی مسلمان كه به ضرب گلوله كشته شدند نماز خواندند.

به گزارش نما، باشگاه خبرنگاران به نقل از پرس تی‌وی، تعداد زیادی از مردم امریکا با برگزاری تظاهرات در مقابل کاخ سفید در واشنگتن، قتل اخیر 3 دانشجوی مسلمان در کارولینای شمالی را محکوم کردند.

معترضان که از سراسر واشنگتن در مقابل کاخ سفید جمع شد و از مقام‌های امریکا خواستند با این حادثه خونین به عنوان یک جنایت مبتنی بر نفرت برخورد کنند. تظاهرکنندگان همچنین با برگزاری نماز جماعت در مقابل کاخ سفید تلاش کردند تا آگاهی عمومی درباره خویشتنداری قومی و مذهبی را بالا ببرند.

برپایی نماز جماعت در مقابل کاخ سفید+ عکس

کریگ استفان هیکز 46 ساله عصر روز سه شنبه ضیاء برکات، 23 ساله، یوسر ابو صالحه، همسر 21 ساله وی و رزان ابو صالحه، خواهر 19 ساله یوسر را در آپارتمان این زوج در چپل هیل در نزدیکی دانشگاه کارولینای شمالی به ضرب گلوله کشت.

رکیو مزومدر از شرکت‌کنندگان در این تظاهرات گفت از طریق شبکه‌های اجتماعی از این تیراندازی مطلع شده و افزود: من به این جا آمدم تا همراه سایر مسلمانان برای 3 دانشجو دعا کنم و به آنان که به نحو حزن انگیزی به قتل رسیدند ادای احترام کنم.

پلیس محلی تحقیقی درباره قتل این دانشجویان را با محوریت نزاع بر سر جای پارک آغاز کرده اما خانواده‌های قربانیان با رد این مساله این حادثه را یک قتل اعدام گونه و جنایتی از روی تنفر توصیف می‌کنند.

خانواده‌های این 3 قربانی می‌گویند آنان به علت مسلمان بودن اعدام شدند نه این که صرفا هدف تیراندازی یک مجرم قرار بگیرند.

تصویری از دو دختر مسلمان که در مراسم سوگواری 3 مسلمان کشته شده در امریکا شرکت کرده اند.

قتل این 3 جوان مسلمان، مسلمانان سراسر جهان را خشمگین کرده است. بسیاری از آنان می‌گویند اگر مهاجم این حادثه مسلمان بود و قربانیان هم سفیدپوستانی غیرمسلمان بودند این جنایت مورد توجه بیشتری قرار می‌گرفت.

برپایی نماز جماعت در مقابل کاخ سفید+ عکس

در پی این حادثه، رسانه‌های امریکا و مجریان قانون به علت آنکه با این تیراندازی به عنوان یک جنایت مبتنی بر نفرت برخورد نکردند مورد انتقاد قرار گرفته‌اند. کیفرخواستی که برای جنایت مبتنی بر نفرت تنظیم شود مجازات شدیدتری برای قاتل درپی خواهد داشت.

نیقا موغال، یکی دیگر از تظاهر کنندگان، به خبرنگار پرس تی‌وی گفت وی درشبکه‌های اجتماعی نظرات اسلام‌هراسانه‌ ای را دریافت می‌کند که اغلب با بی‌اعتنایی از کنارشان می‌گذرد اما وقتی کسی از خطوط قرمز عبور می‌کند عدالت درباره وی باید اجرا شود.

موغال افزود: فکر می‌کنم پس از این حادثه شما همواره خیال می‌کنید که چیزی پشت سرتان قرار دارد و این که ممکن است هدف تیراندازی قرار بگیرید.

در همین حال، اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف.بی.آی) اعلام کرده است که این تیراندازی را بررسی می‌کند.

نمایندگان گروه موسوم به «شورای روابط امریکایی-اسلامی» از این اقدام اف بی آی استقبال کردند.

بیش از 100 گروه دینی و مذهبی از جمله گروه‌هایی که اکثر اعضای آنها مسلمان هستند از دولت اوباما خواستند تحقیقی را درباره این جنایت از روی تنفر آغاز و این تیراندازی را آشکارا محکوم کند. این درخواست که به امضای گروه‌های یادشده رسیده است برای اریک هولدر، دادستان کل امریکا ارسال شد.

2971187_415.jpg

۱۳۹۳/۱۱/۲۵

اخبار مرتبط