به گزارش نما به نقل از فارس، حجتالاسلام اسماعیل ملاکریمی با اشاره به کشف یک فقره سوءاستفاده بزرگ از درختان جنگلی این شهرستان اظهار کرد: براساس شواهد و مستندات موجود تعداد زیادی از درختان تنومند و سالم این منطقه توسط افرادی که در طرح دانشکده منابع طبیعی فعالیت دارند به صورتی ماهرانه قطع و به طور قاچاق از جنگل خارج شده است.
وی افزود: مستندات نشان میدهد که این درختان کاملا سالم بوده و پس از قطع شدن به شیوه کفبری برای امحا و از بین بردن آثار جرم بر روی آنها برگ و بوتههای خار و خاشاک ریخته شده تا از دید مسئولان مخفی بماند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میاندورود با بیان اینکه بررسیهای نخستین از ارزش حدود یک میلیاردی این درختان حکایت دارد، افزود: مجریان طرح درختان جنگلی دانشکده منابع طبیعی میاندورود با همکاری ناظر، قرقبان، نگهبان، کارشناس ناظر و پیمانکار، در کنار قطع درختانی که دارای مجوز قطع بودند اقدام به قطع بیش از ۱۰۰ اصله درخت تنومند و سالم منطقه برای قاچاق کردهاند.
این مقام قضایی با اشاره به بازدید خود و یکی از مقامات امنیتی شهرستان از محل قطع کردن این درختان افزود: در این منطقه تعداد زیادی تراکتور و ابزارآلات سنگین وجود داشت که علاوه بر قطع کردن درختان آسیبهای فراوانی به منابع طبیعی و زیستی این منطقه وارد کرده است.
ملاکریمی نخستین اقدام دادستانی میاندورود پس از بازدید از منطقه را صدور دستور خروج ماشینآلات از جنگل و احضار همه مسئولان و افراد مربوط به این طرح به دادستانی اعلام کرد و افزود: این اقدام سودجویانه توسط کسانی اتفاق افتاده که براساس قانون وظیفه صیانت از منابع طبیعی به عنوان بیتالمال را دارند و این مسئله قلب هر انسان منصفی را به درد میآورد.
وی میانگین قطر این درختان را ۱۰۰ سانتیمتر و ارزش ریالی درختان قطع شده را عددی بین ۸۰۰ میلیون تا یکمیلیارد تومان عنوان کرد و گفت: رقم دقیق خسارات وارده پس از کارشناسی دقیق به اطلاع مردم خواهد رسید.
دادستان میاندورود در پایان با غیرقانونی دانستن واگذاری پروانه قطع درختان به افراد فاقد صلاحیت ابراز داشت: با وجود اینکه چندین ماه از پایان زمان حضور این مجموعه از منطقه جنگلی گذشته بود اما حضور آنان همچنان ادامه داشت و آنان بیش از قطع درختان فرسوده به نابودی درختان سالم اقدام کردهاند.