به گزارش نما به نقل از ایسنا، احمدرضا معینی شامگاه گذشته (دوشنبه) در همایش تشکلهای کارگری استان در خانه کارگر، اظهار کرد: مشکلات جامعه کارگری فقط به دلیل شعار دادن و عمل نکردن است و فعالیت جزیرهای و پراکنده تشکلها باعث بروز این وضعیت شده است.
وی با اشاره به تشکیل کانون سراسری کارفرمایان در کشور، تاکید کرد: تشکلهای کارگری باید یک تشکل واحد در کشور ایجاد کنند تا به اهداف خود برسند.
رئیس کانون هماهنگی شورایهای اسلامی کار استان ادامه داد: قانون فعلی کار در کشور در سال 1369 به تصویب رسیده و باید اصلاح شود، اما همین قانون نیز در حد پنج در صد هم اجرایی نشده است.
معینی با انتقاد از عدم اجرایی شدن قانون الزام درمان در کشور، افزود: پرداخت بیمه تکمیلی ربطی به جامعه کارگری نداشت، ولی متاسفانه کانون بازنشستگان در سالهای قبل با این امر موافقت کرد و از سوی دیگر حدود 12 هزار میلیارد از پول جامعه کارگری در بیمه سلامت هزینه شده است که این کار را غیر اصولی میدانیم.
وی با بیان اینکه از وزیر فعلی تعاون، کار و رفاه اجتماعی همواره حمایت کردهایم، گفت: البته از وی نیز انتقاداتی داریم، چرا که وزیر مربوطه قول بزرگ شدن سفره کارگران را داد، اما در شرایط فعلی میبینم که سفره این قشر کوچکتر شده است.
همچنین فتحالله شاه زمانی -رئیس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی استان اصفهان-، اظهار کرد: در سالهای اخیر حدود 150 نامه در خصوص مشکلات کارگران و بازنشستگان به مجلس و وزرای مربوطه فرستادهام، اما هیچ توجهی به این موضوع نشده است.
وی درباره موضوع درمان کارگران گفت: بخش قلب بیمارستان شهید غرضی که متعلق به مجموعه تامین اجتماعی است باید هر چه زودتر ایجاد شود تا برای جراحی قلب این قشر را به بیمارستان سینا و سپاهان ارجاع ندهند.
رئیس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی استان اصفهان افرود: از سال 1342 بیمارستان شریعتی و 20 سال قبل هم بیمارستان فاطمه زهرا (س) که از مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی هستند ساخته شدهاند که امروزه جوابگوی نیاز کارگران و بازنشستگان نیست.