به گزارش نما، حسن صالحی - معاون وزیر جهاد کشاورزی - در گفتوگو با ایسنا، درباره چگونگی این حادثه اظهار کرد: لنج ماهیگیران ربوده شده در اقیانوس هند خراب میشود و در این هنگام کنترل و هدایت لنج از دست ماهیگیران خارج شده و آنها به مرزهای آبی سومالی وارد میشوند.
وی افزود: لنج صیادان ربوده شده در قسمتی از مرزهای آبی سومالی مجبور به پهلوگیری میشود که به گروه تروریستی الشباب اختصاص داشته است و نتیجه این میشود که ماهیگیران ایرانی که حدود 14 نفر بودهاند، توسط این گروه تروریستی ربوده شوند.
رییس سازمان شیلات ایران اظهار کرد: در حال حاضر گزارشهای لازم به دستگاههای ذیربط ارائه شده و وزیر جهاد کشاورزی پس از اطلاع از این مساله دستور پیگیری هرچه سریعتر را برای رسیدن به نتیجه داده است.
صالحی گفت: در حال حاضر اطلاعات دیگری از 14 ماهیگیر ربوده شده در اقیانوس هند نداریم و امیدواریم این مشکل از طریق دستگاههای ذیربط حل شود.
به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی فرمها و مکاتبات مخصوص برای این قبیل مسائل مانند گروگانگیری تکمیل و به دستگاههای ذیربط ارسال شده و در حال پیگیری است.
وی یادآور شد: سومالی به سه قسمت مختلف تقسیم میشود و ایران تنها با دولت رسمی این کشور در کمیته تون ماهیان اقیانوس هند ارتباط دارد.
به گفته رییس سازمان شیلات ایران در حال حاضر 800 شناور ایرانی در اقیانوس هند مشغول صیادی هستند و تاکنون مشکلی برای آنها به وجود نیامده است.