دانشگاه یا مطرب خانه!

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران با انتقاد از برگزاری مراسم رقص و آواز در دانشگاه مازندران گفت: متولیان فرهنگی دانشگاه مازندران را با مطرب‌خانه اشتباه گرفتند.

به گزارش نما به نقل از فارس، جشن دانشجویی دانشگاه مازندران این روزها خبرساز شد چرا که شرکت‌کنندگان در این جشن پا را فراتر گذاشته و این جشن دانشجویی را تبدیل به مراسم رقص و آواز کردند.

در همین ارتباط مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ساری گفت: از نگاه مسئولان دانشگاه مازندران برگزاری جشن به همراه اقدامات غیرفرهنگی، اقدام فرهنگی محسوب می‌شود.

زمان یعقوبی با بیان اینکه برگزاری جشن‌هایی که فرهنگ در آن ذبح می‌شود نشان می‌دهد که متولیان فرهنگی دانشگاه، این مکان را با مطرب‌خانه اشتباه گرفتند، اظهار کرد: دانشگاه مازندران هفته‌ای را پشت سر گذاشت که سه روز متوالی آن، فقط به ساز و آواز و رقص منتهی شد و به طور علنی فضای دانشگاه به بی‌بند و باری ختم شد.

وی با اعلام اینکه این دانشگاه که به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه مازندران محسوب می‌شود، تصریح کرد: در این سه روز بزرگ‌ترین دانشگاه مازندران به محیطی برای ترویج بی‌اخلاقی و اباحه‌گری تبدیل شد که فعالیت‌های پژوهشی آن به حاشیه رانده شد.

یعقوبی در ادامه خاطرنشان کرد: پس از آن که جشن خوابگاه‌های پسران توأم با رقص شد، هیچ واکنشی از طرف مسئولان دانشگاه مشاهده نشد و همان اتفاق دوباره در خوابگاه دختران رخ داد.

وی اضافه کرد: برگزاری مراسم رقص و آواز تا ساعت 12 شب در خوابگاه دانشجویی دختران نیز ادامه یافت که این اتفاقات نشان از بی‌تدبیری سرپرست، معاونت فرهنگی دانشگاه و رئیس حراست دانشگاه دارد که اقدامات هنجارشکنانه و ضدارزشی را به زعم خود ارزش می‌دانند.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران با اشاره به سخنان امام خمینی (ره) درباره فعالیت دانشگاه که فرموده بودند" دانشگاه خوب عقده بازکن است، دانشگاه بد، نبودش بهتر از بودنش است چرا که با بودن یک دانشگاه فاسد، افراد معاند و مخالف با اسلام درست می‌شود"، افزود: عامل اصلی پیروزی این انقلاب، شهیدانی هستند که جانشان را برای نهضت اسلامی نثار کردند تا فضای جامعه کشور و جامعه دانشگاهی، به سمت و سوی هرزگی و بی‌بند و باری سوق پیدا نکند.

وی در پایان گفت: یکی از تکه‌های پازل گفتمان تعامل با استکبار جهانی ترویج فرهنگ اباحه‌گری میان دانشجویان و قشر تحصیل‌کرده است که با سرگرم کردن دانشجویان به بی‌بند و باری، روحیه مطالبه‌گری و انقلابی آنان از بین می‌رود.

۱۳۹۴/۳/۲

اخبار مرتبط