استمرار بمباران مناطق مسكونی یمن توسط سعودی‌ها

حملات عربستان به یمن امروز وارد شصتمین روز خود شد. هیچ‌یك از اهداف اعلام شده عربستان محقق نشده است. یمنی‌ها ساعاتی قبل از ورود به روز شصتم، با 80 موشك سنگین، چند مقر نظامی سعودی را هدف گرفتند.

به گزارش نما به نقل از فارس، عربستان سعودی سه‌شنبه‌شب اول اردیبهشت (21 آوریل) پس از 27 روز بمباران شبانه روزی یمن، پایان تجاوز نظامی موسوم به عملیات «طوفان قاطع» علیه این کشور را اعلام کرد و همزمان از آغاز عملیاتی جدید موسوم به «بازگرداندن امید به یمن» خبر داد.

عربستان، عملیات «طوفان قاطع» را که بیش از سه هزار کشته و هزاران زخمی برجای گذاشته است، بامداد روز ششم فروردین آغاز و هدف آن را بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن به قدرت در یمن اعلام کرد، اما با مقاومت مردم، ارتش و جنبش انصارالله یمن، تاکنون به این هدف و دیگر اهداف اعلامی نرسیده است.

۱۳۹۴/۳/۳

اخبار مرتبط