به گزارش نما به نقل از ایسنا، این موضوع نشان میدهد درک روابط انتزاعی در مراحل آغازین رشد انسان وجود دارد و مهارتهای زبانی برای یادگیری این روابط انتزاعی، ضروری نیستند.
دانشمندان برای رهگیری تفکر رابطهای در نوزادان، این موضوع را آزمایش کردند که آیا نوزادان هفتماهه میتوانند سادهترین و اساسیترین روابط انتزاعی یکسانبودن و تفاوت بین دو مولفه را درک کنند یا خیر.
به نوزادان حاضر در این مطالعه یک جفت عروسک داده شد که یا همشکل یا متفاوت بودند.
دانشمندان دریافتند نوزادان رابطه انتزاعی یکسانبودن دو شیء را رمزنگاری میکردند و زمانی که تغییری در این رابطه ایجاد میشد، این تغییر را شناسایی میکردند.
محققان همچنین دریافتند نوزادان، الگوهای یکسان یادگیری روابط انتزاعی را درست مانند کودکان مسنتر و بزرگسالان بروز میدادند.
دانشمندان به این نتیجه رسیدند که نوزادان میتوانند روابط انتزاعی را پیش از آموختن لغاتی که این روابط را توصیف میکنند، یاد بگیرند و این بدین معناست که یادگیری رابطه انتزاعی در انسانها، نیازی به زبان نداشته و یک مهارت بنیادی انسانی در نوع خود است.
نوزادان حاضر در این پژوهش قادر بودند رابطه یکسان یا متفاوت بودن را پس از دیدن شش تا 9 نمونه تشخیص دهند. به نظر میرسد یادگیری رابطه انتزاعی، مهارتی است که انسانها بهتر از پستانداران دیگر میتوانند در آن عمل کنند.