به گزارش ایسنا، اين تمرين تاكتيكي در جغرافيايي به وسعت بيش از 50 هزار كيلومتر مربع و از 18 تيرماه به مدت سه روز انجام ميشود.
امير سرتيپ عليرضا صباحيفرد ـ جانشين قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء(ص) ارتش ـ انجام اين تمرين تاكتيكي را در راستاي اهداف و ماموريت ذاتي پدافند و پاسداري از ارزشهاي حياتي، منافع ملي و اهداف امنيت ملي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران ارزيابي كرد و گفت: پدافند هوايي اين تمرين را بنا به تدابير سلسله مراتب فرماندهي طرحريزي و تمرينات تاكتيكي را متناسب با طرحها و دستورالعملهاي اطلاعاتي و عملياتي اجرا ميكند.
وي دستيابي به مقاصد آموزشي يگانها و افزايش توان رزمي و ارزيابي سيستمهاي اصلي درگير در رزم و همچنين ارتقاء نقاط قوت و برطرف كردن نقاط ضعف و كسب آمادگي لازم در برابر تهديدات احتمالي را از ديگر اهداف اين تمرين تاكتيكي برشمرد و افزود: هدايت كلي تمرين منطقه شمال غرب به عهده قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء(ص) ارتش جمهوري اسلامي ايران و اجراي تمرين توسط منطقه پدافند هوايي شمال غرب (تبريز) انجام ميشود.
جانشين قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبياء(ص) ارتش تصريح كرد: اين تمرين به صورت دو طرفه بين نيروهاي كشور آبي (خودي) و نيروهاي كشور نارنجي (دشمن)، در سه مرحله و بر اساس تمرين كليه طرحهاي عملياتي و ارزيابي سامانههاي پدافند هوايي (راداري، موشكي، شنود و توپخانهاي) اجرا ميشود.
به گفته وي، بررسي ميزان تاثير پدافند غيرعادل ايجاد شده در مناطق عملياتي بر افزايش قابليت دفاعي و ماندگاي در صحنه نبرد، بررسي ميزان بهرهبرداري يگانهاي عملياتي پدافند هوايي از اطلاعات و گزارشات منابع اطلاعاتي فاشا و شبكه ديدهباني بصري هوايي و همچنين بررسي ميزان توانمندي مقابله با جنگ الكترونيك سامانههاي پدافند هوايي از ديگر اهداف اين تمرين تاكتيكي به شمار ميرود.
بر اساس اين گزارش، اين تمرين تاكتيكي توسط هيات مديره و هيات داوران ارتش و ستاد كل نيروهاي مسلح مورد ارزيابي و نظارت قرار ميگيرد.