به گزارش نما به نقل از تسنیم، خسرو ارتقایی با اشاره به اینکه طبیعی بودن بستر رودخانه سبب گردش طبیعی و تغذیه شدن ذخایر زیرزمینی می شود، افزود: پس از هماهنگی های انجام شده با شهرداری، این ارگان رودخانه های 8 گانه شمال تهران و مناطقی که سرمایه گذاری سنگینی را برای سیمان کردن کف رودخانه، انجام نشده است، احیا و به حالت طبیعی بر می گرداند.
وی طول رودخانه های استان تهران را 2 هزار کیلومتر، و رودخانه های قابل شرب را 300 کیلومتر اعلام و تصریح کرد: از شمشک تا سد ماملو بیش از 2 هزار مستحدثات ازجمله دیوار، پل ، ویلا و رستوران در بستر و حریم رودخانه ساخته شده است که 500 مورد ازآن در اولویت ساماندهی قرار دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران با اشاره به اینکه درتلاش برای عقب نشینی رستورانهای ساخته شده درحریم رودخانه ها و ساماندهی آنها هستیم گفت: درحوضه آب ریز جاجرود، کرج و طالقان ساخت و سازهای متعددی انجام می شود که با آنها و هر ساخت و ساز جدید دیگری درحریم رودخانه ها برخورد جدی می کنیم.
ارتقایی افزود: اکثر بناهای ساخته شده درحریم رودخانه ها سیستم تصفیه فاضلاب ندارد که ما باید با الزام این مراکز برای نصب سیستم تصفیه فاضلاب، آب محدود باقی مانده برای تهران را سالم نگه داریم.
وی برخورد با ساخت و ساز در حریم رودخانه ها را درشهر تهران کار دشواری دانست و افزود: فقط درحریم رودخانه کن بیش از 150رستوران، پل و دیوارسازی غیرمجاز وجود دارد.