به گزارش نما به نقل از نسیم آنلاین: احمدی شهریور، رییس اتحادیه اغذیه فروشان اظهار داشت: مگر مسئولان دنبال اشتغالزایی و تولید داخلی نیستند، اگر چنین اهدافی را دنبال میکنند بدون شک باید بدانند که حضور شعب مک دونالد و فعالیت آنها در کشور به نفع ما نخواهد بود.
وی گفت: قطعا مک دونالد و شعب آن هیچ یک از مواد اولیه خود را از داخل کشور ما تهیه نمیکنند بلکه آنها را با خود به داخل خواهند آورد و این از همه نظر ضربه به تولید داخلی است.
وی ادامه داد: با شرایط رکود داخلی نباید اقداماتی کرد که مشکلات مضاعفی را به وجود بیاورد، از طرفی در حال حاضر در کشور ما و در شهرهای بزرگ بهترین فست فودها چه از نظر فضا و چه از نظر کیفیت غذا وجود دارد، در چنین شرایطی چه نیازی جود دارد که اجازه فعالیتهای نمایندگیهایی مانند مک دونالد را بدهیم.
رئیس اتحادیه اغذیه فروشان تأکید کرد: بدون شک الان برخی فست فودهای ما نه تنها با مک دونالد قابل رقابت بلکه بسیار بهتر از آنها هستند. در حال حاضر فست فودها در شهرهایی مانند تهران به حالت اشباع رسیده است.
وی بیان داشت: حضور مک دونالدو در ایران با تأیید وزارت ارشاد و اماکن بزرگ و بسیاری مراحل دیگر باید صورت بگیرد، که امیدوارم تمامی این عزیزان مواردی را که بنده مطرح کردم در نظر داشته باشند. البته تا به حال که وارد شدن مک دونالدو در حد حرف بوده اما انتظار داریم که بیشتر از حرف هم نشود.
احمدی شهریور در ادامه در رابطه با شایعات مربوط به سوسیس و کالباس گفت: ما همیشه به اعضا صنف خود تأکید کردهایم که بهتر است این مواد را از برندهای معروف داخلی و از فروشگاههایی که پروانه کسب دارند استفاده کنند.
وی در رابطه با بازار فست فودها تصریح کرد: در حال حاضر هیچ افزایش قیمتی نخواهیم داشت، و بازار کاملا در ثبات است. اما هر یک از مغازههای فست فود با توجه به شرایط محلی که مغازهشان در آنجا دائر است محصولاتشان را با قیمتهای مناسب تری عرضه میکنند.
وی افزود: الان دست در صنف ما زیاد شده و رقابت زیادی ایجاد شده است، لذا حتی به دلیل رکود بازار و این رقابت مغازه دار مجبور است گاهی حتی به کمترین سود خود نیز راضی باشد.
وی در رابطه با بحث مالیات بر ارزش افزودهای که از مشتری دریافت میشود، گفت: اتحادیه اغذیه فروشان مشتمل بر دو بخش است، یک بخش مربوط به بخش حقوقی شرکتها است و بخش دیگر اغذیه فروشان معمولی هستند.
احمدی شهریور در پایان خاطرنشان کرد: بخش اول اسم خود را ثبت کردهاند و شخصیتهای حقوقی محسوب میشوند لذا اینها 9 درصد ارزش افزوده از مشتری میگیرند اما اغذیه فروشان معمولی فعلا اجازه این کار را نداشته و فراخوانی در این رابطه نداشتهاند.