برگزاری جشن ازدواج برای سربازان متأهل

معاون اجرایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینكه سرباز معرف امنیت، آرامش، استقلال و تمامیت ارضی در هر جامعه است، گفت: جشن ازدواج برای سربازان متأهل در 10 استان كشور برگزار می‌شود.

به گزارش نما به نقل از فارس، سرتیپ دوم محمد فهمیده ظهر امروز در نشست بررسی نوین علل زمینه‌ساز جرم فرار از خدمت و راهکارهای پیشگیری از آن اظهار کرد: معنویت مهم‌ترین شاخص در جمهوری اسلامی ایران است، همچنین نیروهای مسلح نیز به دنبال تحقق و حفظ اقتدار معنوی خود هستند.

وی با اشاره به اقدامات نیروهای مسلح در حوزه پیشگیری اضافه کرد: در این بخش اقدامات مربوط از آسیب‌شناسی آغاز و تا آسیب‌زدایی پیش رفته و در این زمینه مدیریت‌ها توأم با اقتدار بوده است.

معاون اجرایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به جایگاه سرباز در جامعه افزود: سرباز کلمه‌ای است که در تمام فرهنگ‌های جامعه از وی به احترام یاد می‌شود و واژه سرباز نمایانگر امنیت و آرامش جامعه و استقلال و تمامیت ارضی کشور است.

وی خاطرنشان کرد: باید در داخل نیروهای مسلح نیز باید همین نگاه نسبت به سرباز وجود داشته باشد، و با وی با دیده احترام رفتار شود و این امر یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری است، چراکه سرباز معرف امنیت، آرامش، استقلال و تمامیت ارضی در هر جامعه‌ای و زینت آن است.

سرتیپ فهمیده در ادامه با اشاره به اینکه در زمان هشت سال دفاع مقدس 2 میلیون و 500 هزار نفر سرباز وارد جنگ شدند، اضافه کرد: این تعداد رزمنده و تعداد افرادی که در این راه به شهادت رسیده‌اند، اقدام ارزشمندی است که موجب می‌شود به اهمیت و جایگاه سرباز بیش‌ از پیش پی ببریم.

وی با تأکید بر خوشایندسازی و مطلوب کردن مراکز نظامی افزود: در حال حاضر جشنواره برگزار می‌شود و از سربازان در سطح قرارگاه و یگان و حتی سطح کشور تقدیر می‌شود که این امر نشان از اهمیت جایگاه سرباز در نیروهای مسلح است.

معاون اجرایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران همچنین با اشاره به برگزاری جشن ازدواج برای سربازان متأهل در 10 استان کشور بیان کرد: باید متوجه این امر باشیم که فرار از خدمت وظیفه در مرحله نخست تأثیر منفی بر روحیه یگان و کاهش توان رزمی آن دارد.

وی با اشاره به سرباز محور بودن نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی بیان کرد: همه موارد یگان‌ها به مقام معظم رهبری گزارش‌شده و ایشان در جریان امور قرار می‌گیرند و ایشان به‌شخصه مباحث مربوط به سربازان را پیگیری می‌کنند.

فهمیده با تأکید بر آموزش، آگاهی و اطلاع‌رسانی به سربازان و نقش تأثیرگذار آن در کاهش وقوع جرم اضافه کرد: در این زمینه اقدامات مربوط انجام‌ شده است.

وی در ادامه با اشاره به جرائم در نظر گرفته در زمینه غیبت سربازان از خدمت سربازی بیان کرد: غیبت بیش از پنج روز از خدمت در زمان جنگ و غیبت بیش از 15 روز در شرایط عادی فرار از خدمت محسوب می‌شود، اما در صورتی‌که سربازی برای نخستین بار مرتکب این جرم شده باشد، فرمانده می‌تواند ضمن رسیدگی به موضوع دو روز اضافه‌خدمت را برای فرد در نظر بگیرد و تعیین کند.

۱۳۹۴/۶/۲

اخبار مرتبط