نظر مجلس در مورد برجام همكاری به بهترین شكل ممكن با دولت بود

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: در تصویب جزئیات این طرح مجلس از نظرات و پیشنهادات نمایندگان و كمیسیون‌ها محروم ماند ولی با این وجود نظر مجلس در مورد برجام همكاری به بهترین شكل ممكن با دولت بود.

به گزارش نما به نقل از تسنیم،‌ مصطفی افضلی‌فرد در نشست خبری با خبرنگاران در محل خانه مطبوعات استان اردبیل با اشاره به تصویب طرح یک فوریتی برجام در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با توجه به طرحی که مجلس شورای اسلامی ارائه کرد و طرح یک فوریتی برجام تصویب شد، انتظار داریم دولت از این فرصتی که مجلس در اختیارش قرار داده به نحو مطلوب و شایسته استفاده کند.

وی گفت: کلیات طرح تصویب شد ولی در تصویب جزئیات این طرح انتقاداتی داریم چرا که حدود 200 پیشنهاد از نمایندگان مجلس و نظرات کمیسیون‌های تخصصی ارائه شده بود که باید طبق قانون مراحل ارائه پیشنهاد توسط نمایندگان انجام می‌شد و تصویب جزئیات این طرح خلاف آئین‌نامه و قانون مجلس بوده است.

دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس افزود: در تصویب جزئیات این طرح مجلس از نظرات و پیشنهادات نمایندگان و کمیسیون‌ها محروم ماند ولی با این وجود نظر مجلس در مورد برجام همکاری به بهترین شکل ممکن با دولت بود و امیدواریم دولت با قدرت به مصوبه مجلس عمل کند تا شاهد لغو تمامی تحریم‌ها باشیم.

افضلی‌فرد در رابطه با منطقه آزاد تجاری استان اردبیل تصریح کرد: منطقه آزاد تجاری استان اردبیل در ابتدا 210 هزار هکتار تعریف شده بود که به دلیل مشخص نشدن محدوده دقیق این منطقه، پیوست جغرافیایی ارائه شد که در نهایت 3 شهرستان پارس‌آباد، بیله‌سوار و گرمی در محدوده این طرح واقع شدند و شهرستان‌های مشگین‌شهر، سرعین و نیر هم به عنوان منطقه ویژه اقتصادی گردشگری به مجلس معرفی شده است.

وی بیان کرد: برای تصویب منطقه ویژه گردشگری اقتصادی شهرستان‌های مشگین‌شهر، سرعین و نیر در حدود 50 امضاء جمع‌آوری کردیم تا هر چه زودتر در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد که اگر این موضوع را خوب مدیریت کنیم در واقع نقطه عطفی در توسعه، رشد و آبادانی استان اردبیل خواهد بود.

نماینده مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین وضعیت کارخانه سبلان پارچه اردبیل گفت: چند وقت پیش اخباری مبنی بر پلمپ این کارخانه در اردبیل منتشر شده بود که در واقع این پلمپ به خاطر این بود که بانک عامل در وقت مقرر کارخانه را تحویل سرمایه‌گذاران جدید نداده بود که در مدت یک هفته این مشکل برطرف شد که در مرحله اول 1500 نفر و در نهایت 4500 نفر در این کارخانه مشغول به کار می‌شوند.

افضلی‌فرد افزود: هدف ما این است که این کارخانه با تمام ظرفیت و با دستگاه‌های به روز و جدید در اختیار صنعت تولید استان اردبیل قرار بگیرد که امیدواریم این موضوع محقق شود.

۱۳۹۴/۷/۲۵

اخبار مرتبط