آنفلوآنزا درمان خودبخودی ندارد

واكسن آنفلوآنزا تا حدودی می‌تواند از شدت این بیماری بكاهد، اما نكته مهم این است كه فرد بیمار باید استراحت ‌مطلق داشته باشد.

به گزارش نما به نقل از آرمان؛ ايرج خسرو‌نيا متخصص داخلي با اشاره به آنفلوآنزاي فصلي اظهار داشت: آنفلوآنزا يك بيماري مسري بوده كه در اثر پخش‌شدن ويروس آن ‌در فضا و محيط كاري و همچنين با دست دادن فرد ‌بيمار با افراد سالم منتشر و شكل مي‌گيرد.

وي بيان كرد: دوره‌ آنفلوآنزا در حدود 4 تا 10 روز است و كسي كه واكسن آن را قبل از دچار شدن تزريق كند از شدت بيماري كاسته و با مصرف آنتي‌بيوتيك و استراحت ‌مطلق، سريع‌تر از فرد عادي سلامتي خود را خود باز مي‌يابد.

اين متخصص با بيان اينكه در سرماخوردگي فرد بيمار ‌خود به خود بهبود مي‌شود، افزود: در آنفلوآنزا، بيمار فقط با استراحت و طي دوره خوب نمي‌شود و بلكه بايد داروهاي تجويز شده توسط پزشك را مصرف و در بسياري از موارد فرد بيمار پرهيز غذايي داشته باشد تا دردش التيام يابد. ‌

خسرونيا ابراز داشت: سوزش چشم، بدن‌درد، سرفه، عطسه و ‌در مواردي تب از نشانه هاي آنفلوآنزاست و گلودرد نيز در مواردي ‌نادر فرد بيمار ‌دچارش مي‌شود. وي ادامه داد: براي بهبود يافتن و رهايي از اين بيماري بايد در مرحله اول خوب استراحت كنيم تا سيستم ايمني بدن قوي شود و در كنار اين كار خوردن مايعات گرم و ميوه‌هاي حاوي ويتامين c به بهبود سريعتر فرد كمك شاياني مي‌كند. خسرونيا ‌در پايان گفت: فردي كه به بيماري آنفلوآنزا دچار شده بايد بهداشت فردي را كاملا رعايت كند تا ويروس‌ به ديگران منتقل نشود.

۱۳۹۴/۸/۹

اخبار مرتبط