به گزارش نما مديرعامل شركت كنترل كيفيت هواي تهران از آلودگي هواي اخير پايتخت که ۲۲ روز متوالي به طول انجاميد، به عنوان كِشدارترين اپيزود آلودگي هواي تهران نام برد.
به گزارش روزنامه مردم سالاری، مديرعامل شركت كنترل كيفيت هواي تهران از آلودگي هواي اخير پايتخت که ۲۲ روز متوالي به طول انجاميد، به عنوان كِشدارترين اپيزود آلودگي هواي تهران نام برد و گفت: گزارش اجمالي استمرار و تداوم غلظت آلايندهها در هواي پايتخت كه پس از ۲۲ روز با بارش باران و ورزش باد به صورت موقت ختم به خير شد، اين بود كه تهران شهري است كه ادامه بقاء و امتداد حيات آن به باد و باران وابسته است.
دكتر سيد وحيد حسيني افزود: توليد آلودگي در تهران به قدري بالاست كه ظرف ۳۰ تا ۴۰ ساعت، به يک باره هوا از وضعيت پاك به وضعيت اضطرار ميرسد و هواي اين کلانشهر به شدت به تغييرات جوّي وابسته است و از اين رو ميتوان گفت تهران، شهري كاملاً ناپايدار است.
وي با اشاره به اين كه در اين مدت، شاهد جدالهاي مسئولان مربوطه با يكديگر بوديم كه از طريق رسانهها همديگر را مورد نوازش قرار دادند، اظهار كرد: پليس راهور در خصوص اجراي مصوبات و اعمال قوانين به درستي عمل نميكند و در مواردي تفسير خودش را از قانون پياده ميكند.
دكتر حسيني با بيان اين كه شرايط اضطرار بايد بازنويسي شود و موضوعي مانند استمرار آلودگي در اين بازتعريف مورد توجه قرار گيرد، تصريح كرد: محاسبات ما در خصوص آلايندهها، دستي و از روي حدس و گمان و از طريق آزمون و خطا نيست و وقتي ميگوييم ۳۰ هزار خودروي كاربراتوري، بيشترين تأثير را بر روي آلودگي هواي تهران بر جاي ميگذارند، اين موضوع را بر اساس اطلاعات و مستندات دقيق علمي اعلام ميكنيم.
مديرعامل شركت كنترل كيفيت هواي تهران در پايان با تأكيد بر اين كه ميدان باد تهران، هرگز نميتواند تحت تأثير ۱۰۰ ساختمان ۵۰ متري غرب تهران قرار بگيرد و اين ساختمانها به منزله زِبريهايي هستند كه بر روي كاغذ سمباده احساس ميشوند، خاطرنشان كرد: ممكن است اگر كل ساختمانهاي تهران را از روي نقشه حذف كنيم، جريان باد بهتر شود اما چند ساختمان غرب تهران تأثيري بر جريان باد ندارد.