به گزارش نما به نقل از مهر، دکتر امیر رضا عظیمی گفت: با توجه به افزایش متوسط سن جامعه در آینده، ابتلا به بیماری های عروقی مغز در کشور رو به گسترش است. از سوی دیگر شاهد افزایش بیماری های مغز و اعصاب به ویژه ام اس در میان جوانان هستیم که این امر لزوم توجه به بیماری های مغز و اعصاب را بیش از گذشته ضروری می سازد و برپایی کنگره های سالانه نورولوژی از سوی انجمن متخصصین مغز و اعصاب با توجه به همین رویکرد و در جهت اعتلای سطح علمی متخصصان مغز و اعصاب صورت می گیرد.
وی با اشاره به اینکه در گذشته بیماری های مغز و اعصاب در شمار بیماری های غیر قابل درمان قرار داشتند، تصریح کرد: با توجه به نام گیری دهه اول قرن ۲۱ با عنوان «دهه مغز» و پیشرفت های علمی صورت گرفته در این حوزه به ویژه روش های تشخیصی نوین و ورود داروهای جدید درمان بیماری های مغز و اعصاب به بازار دارویی جهان، رشته نورولوژی بیشتر مورد توجه مجامع علمی پزشکی قرار گرفته که برپایی کنگره های علمی با هدف معرفی این دستاوردها اهمیت بیشتری یافته است.
به گفته عظیمی، قرار است در بیست و سومین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران گروه های فوق تخصصی مغز و اعصاب در زمینه جدیدترین درمان های صرع و تشنج، بیماری های عصبی- عضلانی، سردرد، ام اس، اختلالات حرکتی مانند پارکینسون و اختلالات حافظه به خصوص آلزایمر مطالبی را ارایه کنند.
وی ادامه داد: همچنین قرار است، همزمان با برپایی این کنگره، کارگاه هایی از سوی گروه های تخصصی فوق برگزار شود که برخی درمان ها مانند تزریق داروها به بیماران دچار اختلالات حرکتی و همچنین درمان های جدید سردرد و روش های تشخیصی جدید در بیماری های عصبی - عضلانی در آنها به متخصصان آموزش داده خواهد شد.
دبیر علمی بیست و سومین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران یادآور شد: با توجه به ورود داروهای جدید مغز و اعصاب به بازار دارویی کشور در این کنگره، اطلاعات مربوط به درمان های دارویی نیز ارایه می شود.
وی تصریح کرد: مدت ارسال مقالات به بیست و سومین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران تا ۳۰ بهمن ۹۴ بود که علاقه مندان می توانند، مقالات خود را در ارتباط با درمان های جدید رشته مغز و اعصاب به دبیرخانه کنگره ارسال کنند و مهلت اعلام شده قابل تمدید نخواهد بود.
عظیمی گفت: میهمانان خارجی در این کنگره شامل متخصصان مغز و اعصاب ایرانی مقیم خارج کشور و نیز پزشکان غیر ایرانی از کشورهای امریکا، آلمان، دانمارک و فرانسه هستند.
وی با تاکید بر ضرورت انجام پژوهش های کاربردی در حوزه مغز و اعصاب اظهار داشت: از آنجا که بسیاری از محققان این حوزه با وجود داشتن ایده های مناسب به دلیل کمبود بودجه قادر به انجام پژوهش های کاربردی نیستند، انجمن متخصصین مغز و اعصاب ایران در نظر دارد، همزمان با برپایی این کنگره از صاحبان ایده به صورت اعطا گرنت های آموزشی و پژوهشی حمایت مالی کند.
دبیر علمی بیست و سومین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران ادامه داد: در کنار این کنگره، شرکت های دارویی فعال ایرانی و خارجی در حوزه تولید داروهای مغز و اعصاب حضور خواهند داشت که قرار است، محصولات جدید خود را برای درمان بیماری مختلف مغز و اعصاب ارایه کنند.
بیست و سومین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران با هدف ارایه جدیدترین روش های تشخیصی و درمانی در حوزه بیماری های مغز و اعصاب 21 تا 24 اردیبهشت 95 در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار می شود.