به گزارش نما عقیلی جمعهشب نیز به همراه گروه "وزیری" به سرپرستی کیوان ساکت به اجرای موسیقی پرداخته بود. کنسرت روز دوشنبه گروه "راز و نیاز" در دو بخش برگزار شد که در بخش اول، عقیلی آثار شاعران معاصر را خواند و در بخش دوم به اجرای اشعار کلاسیک پرداخت.
در ابتدای برنامه، نوازندگان گروه "راز و نیاز" به روی صحنه آمدند و در حالی که هنوز خبری از سالار عقیلی بر روی سن نبود، به نواختن قطعهای با محوریت ساز سنتور پرداختند. با به پایان رسیدن این اثر بیکلام، اجرای قطعه "معمای شاه" با پیانو "حریر شریعت زاده" آغاز شد. شریعت زاده با آسانسور از سمت پایین وارد شد و در حالی که مشغول نواختن پیانو بود، با بالا رفتن آسانسور به همراه سایر نوازندهها از صحنه خارج شد. اندکی بعد تمامی نوازندگان به صحنه بازگشتند و آنجا بود که سالار عقیلی نیز به صحنه آمد و بلافاصله شروع به خواند قطعه اول کرد. پس از قطعه "معمای شاه"، عقیلی به اجرای اثر "نگارا" از آثار آلبوم "فصل عاشقی" به آهنگسازی "رضا دربندی جوان" و اثر "ساز و آواز" که قطعهای نسبتاً طولانی بود، پرداخت.
با اجرای ساز و آواز، لزوم اجرای یک قطعه پرانرژی کاملاً احساس میشد که عقیلی قطعه محبوب "وطنم" را در میان شور و هیجان هوادارانش و همچنین همخوانیهای آنها اجرا کرد. "وطنم" سکوت تالار وحدت را شکست و شور و حال خاصی به سالن بخشید. با به پایان رسیدن اجرای "وطنم"، نوازندگان گروه "راز و نیاز" دست از سازهای خود کشیدند و این تنها "حریر شریعت زاده" بود که به تکنوازی پیانو پرداخت. گروه "راز و نیاز" با اجرای تصنیف "خوشهچین" اثر ماندگار موسیقی اصیل ایرانی به آهنگسازی روحالله خالقی و با شعری از کریم فکور، صحنه را ترک کردند تا بخش اول اجرای آنها به پایان برسد.
بخش دوم اجرای گروه "راز و نیاز" در حالی پس از ده دقیقه استراحت آغاز شد که سالار عقیلی و دیگر اعضای گروه او، لباسهای خود را عوض کرده و هر کدام آنها، لباسهایی سنتی با طراحیهای زیبا پوشیده بودند. لباس عقیلی ترکیبی از رنگهای سیاه و طلایی داشت و لباس سایر نوازندگان نیز یکدست سفید بود. در حالی که حریر شریعت زاده تنها بانوی گروه "راز و نیاز"، لباسی سنتی به رنگ سرخابی پوشیده بود.
اولین قطعهای که در این بخش خوانده شد، اثر "غم عشق" بود. تصنیف "غم عشق" از اشعار باباطاهر همدانی است که عقیلی آن را برای سریال "کلاه پهلوی" خوانده بود. سپس اثر "از من بگذر" توسط گروه "راز و نیاز" نواخته و اجرا شد.
با یک "ساز و آواز" دیگر عقیلی کنسرت را به وجد آورد تا تالار وحدت مهیای اجرای اثر "در میکده باز است" از دیوان اشعار حافظ شود؛ این قطعه با استقبال بسیار خوبی همراه شد به طوری که حاضرین در سالن، اکثر ابیات آن را به همراه عقیلی خواندند. پس از حافظ خوانی این بار نوبت به خواندن اشعار سعدی رسید. عقیلی اثر "بگذار تا مقابل روی تو بگذریم" را که در آلبوم "فصل آغاز" منتشر کرده بود در دستگاه "سهگاه" خواند. پس از آن سالار عقیلی اثر "به سپیدی صلح" را خواند که شعر آن ترکیبی از اشعار دو شاعر ارزنده تاریخ ادبیات ایران، حافظ و مولانا است و حمید دیرباز آن را آهنگسازی کرده است.
پس از اجرای اثر "به سپیدی صلح"، تمام اعضای گروه "راز و نیاز" به جلوی صحنه رفتند و در برابر دوستدارانشان تعظیم کردند و به سپس به جای خود بازگشتند.
عقیلی رو به حضار گفت: از آنجا که پس از ما گروهی دیگر هنرنمایی میکنند، قطعه آخر کنسرت امروز را اجرا خواهیم کرد. این قطعه اثر "وطنم" با شعری از بیژن ترقی است و آهنگسازی آن را پیمان سلطانی انجام داده است. پس از صحبتهای عقیلی نوازندگان شروع به نواختن این اثر قدیمی کردند و عقیلی آن را خواند. این اثر که توسط عقیلی بازسازی شده، اولین سرود ملی ایران است و همواره در کنسرتهای سالار عقیلی خوانده میشود و مخاطبان او به احترام کشورشان از جای خود برمیخیزند.
نوازندگان گروه "راز و نیاز" در کنسرت را حریر شریعتزاده (پیانو و دف)، محمدرضا اسکندری (تار)، فردین لاهورپور (نی)، آرش کامور (کمانچه)، علی خشتینژاد (تار)، سحاب تربتی (تنبک)، حسین محمودی مجد (سنتور)، بابک میرزایی (عود)، روزبه زرعی نامچلو (سازهای کوبهای)، علیرضا دریایی (کمانچه و ویلن) و داوود منادی (ویلنسل) تشکیل میدادند.