به گزارش نما ؛ میان همهمه دانشجوها که فضای دانشگاه را در روزهای منتهی به انتخابات بیش از پیش پرشور و شوق کرده بود، مي توان دغدغه انتخابات را میان نسل سومی ها و چهارمی های دانشگاه علم و صنعت مشاهده کرد، فاطمه رهبر کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با حضور در این دانشگاه و در نشست دولت، مجلس ز زنان به پرسش و پاسخ با دانشجویان پرداخت.
وی با اشاره به حرکت در چارچوب مرقانون به ویژه در ایام انتخابات گفت: کاندیداهای هرطیف و جناحی نباید در این ایام به گونه ای صحبت کنند که سخنان آنها خارج از وظایف نمایندگی قانون اساسی باشد. این موضوع از سوی نمایندگان اسبق اصلاح طلبان بسيار دیده مي شود که در وعده هایشان مسائلي را عنوان می کنند که به دور از درک سیاسی آنها از موضع نمایندگی است
رهبر در پاسخ به زهرا درگاهی کاندیدای ردصلاحیت شده جناح اصلاحات مبنی بر عدم توجه زنان قانون گذار به وضعیت زنان و دختران در مجلس نهم تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران جایگاه زنان را احیا کرد و این به واقع یک شعار نیست مجلس به عنوان یک قوای قانون گذار و ناظر در قانون اساسی شناخته شده و اگر در زمینه زنان خلائی وجود دارد بعضا ناشی از عدم اجرای درست قوانین است چنانچه معاونت زنان ریاست جمهوری دولت یازدهم از ارائه گزارش عملکرد خود طفره می رود و می گوید ما در قبال مجلس پاسخگو نیستیم.
کاندیدای دور دهم مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: آنچه مسلم است در برنامه پنجم توسعه ماده 230 و 227 دو ماده حیاتی است که برای زنان کشور در نظر گرفته شده که متاسفانه در اجرای برنامه با تغییر دولت ها مواجه شدیم که باعث شد این قوانین با تغییر رویکرد دولت جدید بر زمین بماند.
وی در ادامه افزود: اگر آسیب های اجتماعی در جامعه نسبت به زنان دیده می شود بدین جهت است که دولت به درخواست مجلس پاسخ نداده است به طوری که در ماده 227 همین برنامه دولت موظف بود تا به تدوین سند ملی برای امنیت زنان و کودکان در اجتماع اقدام نماید. متاسفانه در سال پنجم توسعه به سرمی بریم اما هنوز از سند ملی امنیت زنان خبری نیست، وقتی مجلس از معاونت امور زنان پیگیر این ماجرا شد، در گزارش نهایی تنها به این نتیجه رسیده بودند که این مسئله تنها برای مسئولین ایجاد دغدغه کرده است .
فاطمه رهبر نماینده مردم تهران ری شمیرانات و اسلامشهر خاطرنشان کرد: بیشترین مصوبات در حوزه زنان و خانواده مربوط به مجلس نهم است که حدود 200ماده در این رابطه را به خود اختصاص داده است اما به طور کلی باید بدانیم که دولت باید به جهت مالی که بسیاری از این قوانین به همراه دارد آ این موضوعات باید در قالب لایحه به مجلس ارائه شود تا ردیف بودجه ای آن کاملا مشخص شود .
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس در پاسخ به نماینده اصلاحات در این نشست ادامه داد: زنان ما در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نه تنها نماینده مردم تهران بودند بلکه نماینده زنان ایران به حساب می آمدند البته این باعث افتخار ما بود. لذا ما در مجلس نهم توانستیم بیمه زنان خانه دار را در راستای ایجاد امنیت اقتصادی زنان خانه دار، در بودجه 92 قرار دهیم که متاسفانه در تغییر رویکرد دولت ها این امر محقق نشد علی رغم آنکه خانم مولاوردی بر روی این مسئله مانور دادند ؛ در بودجه 93 نیز در ازای آنکه دولت جامعه هدف را بزرگتر ببیند شاهد 85 درصدی بودجه در راستای بیمه زنان خانه دار بودیم. به نظر می رسد وقتی دولت پاسخگویی نیازهای حوزه زنان نیست مسلما موضوع زنان در کشور حل نخواهد شد.
فاطمه رهبر با اشاره به امضای تفاهم نامه بین الملل صندوق جمعیت اظهار داشت: در امضای تفاهم نامه بین معاونت زنان ریاست جمهوری با صنودق جمعیت سازمان، درراستای اجرای برنامه توسعه کشوری که سازمان ملل متحد برای جمهوری اسلامی ایران نوشته است، انجام پذیرفته است در حالی که برنامه پنجم توسعه خود ما در کشور باید خاک بخورد . این تفاهم نامه پنج برونداد دارد که باید اطلاعات جمعیت کشور را به صندوق بدهند و پول دریافت کنند . که این خلاف قانون است و که می توان با عنوان برجام زنانه کوچک از آن یاد کرد. این اطلاعات کشورما جز مایملک سازمان ملل محسوب شده لذا این معاهده با سیاستهای کلی نظام و امنیت ملی ما مغایرت دارد.
در حاشیه پایانی این نشست فاطمه رهبر در فضای صمیمی با دانشجویان در محوطه دانشگاه به سؤالات آنها پاسخ گفت ، سؤالات دانشجویان که در فضای پر شور آنا تمامی نداشت، از فاطمه رهبر، کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی تقاضا کردند تا در روزهای بعد از انتخابات پاسخگوی آنها باشد.