ابراهیم آقامحمّدی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی نما ، در خصوص میزان تحقق شعار سال 94 گفت: این همدلی و همزبانی در راستای تحقق آرمانهای انقلاب است و اینگونه نیست که تصور کنیم برای این است که مثلاً مردم و مسئولین بنشینند و با هم بگویند و بخندند. این شعار، آرمانهای انقلاب در ابعاد گوناگون فرهنگی، اجتماعی ، سیاسی، استقلال مملکت و همچنین مسئله مهمّ معیشت مردم را مدنظر دارد و توقعاتی که مردم از مسئولین دارند.
وی با بیان اینکه مردم به طور شایسته ای این شعار را عملی کردند، نمونه اش هم انتخاباتی بود که پشت سر گذاشتیم، اظهار داشت: از طرف مجموعه مسئولین دستگاه های مختلف و مهمّ تر از همه قوه مجریه، این شعار به خوبی عملی نشده است. در بُعد معیشت و اشتغال آنچنان که شایسته بوده پاسخ داده نشده است. حرف های زیادی گفته شده و بیلان کاری های زیادی داده شده ولی آنچه که در شعارها گفته میشود با واقعیت ها تفاوت دارد. مردم وقتی این شعارها را می پذیرند که آن را در سفره و در جیبشان هم ببینند. بنده در حوزه انتخابیه خودم که با مردم سر و کار دارم، می بینم که مردم راضی نیستند. در استان ما که واقعاً پاسخ مشکلات داده نشده و بیشتر تبلیغات مسئولین استان بوده است.
عضو کمیسیون امنیت ملّی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: هدف اصلی از بحث توافق هسته ای و برجام این بود که با حفظ عزت و استقلالمان، وضعیت معیشت مردم بهبود یابد. امیدواریم دولت در این رابطه به واقعیت ها توجه کند. حالا یک استاندار می آید در هیئت دولت طوری گزارش بدهد که انگار شق القمر کرده است امّا وقتی نگاه می کنیم می بینیم کار خاصی صورت نگرفته است و صرفاً یک بیلان کاری ناصواب بوده است. دولت باید توجه داشته باشد که به خواسته های مردم پاسخ داده شود و همانگونه که مردم وظایفشان را به نحو احسن انجام دادند، دستگاه های اجرایی نیز در رابطه با مردم وظایف خودشان را انجام دهند.
آقامحمدی در خصوص ارزیابی نقدپذیری دولت در سال «دولت و ملّت، همدلی و همزبانی» گفت: دولت باید نسبت به انتقادها سعه صدر داشته باشد. همه نقدها مغرضانه نیست؛ نقد مغرضانه مشخص است. نقد مغرضانه این است که یک چیزی که خارج از توان دولت است را ما توقع داشته باشیم که اجرایی بشود. همه نقدها را نباید بدبینانه دید. مثلاً اگر کسی بگوید برنامه دولت برای اشتغال که نیاز جامعه است چیست و بر چه اساس و با کدام سرمایه می خواهید عمل کنید، خب این چیزی است که باید روشن بشود؛ دولت نباید عصبانی بشود.بعضی اوقات دولت می گوید اصلاً هیچکس چیزی نگوید و ما می گوییم که همه چیز خوب است؛ خب این که نمی شود. حالا به فرض که همه منتقدین هم ساکت شدند و یکطرفه گفتیم که همه چیز خوب است، امّا واقعیت زندگی مردم را باید چکار کرد؟
نماینده خرم آباد افزود: شخص آقای رئیس جمهور باید بیشتر از همه تحمل داشته باشد و با نقدها اخلاقی برخورد کند. اگر نقدی صورت می پذیرد به شکل مستدل جواب داده بشود. بعضی اوقات ممکن است از روی بی اطاعی و عدم آگاهی نقدی صورت بگیرد و واقعاً غرضی هم در کار نباشد؛ خب دولت باید مستدل توضیح بدهد و بگوید که این نقد به این دلایل اشتباه است.اگر ما بیاییم کلام مان رو محکم و با سند بیان کنیم، اثرش بیشتراست تا اینکه صدایمان را بلند کنیم. لذا دولت باید آستانه تحملش را برای شنیدن نظرات صاحبنظران و کسانی که دستشان در کار بوده و سابقه دارند بالا ببرد و اگر پیشنهادی را راهگشا دید به آن توجه کند بدون نگاه کردن به جناح و سلیقه سیاسی طرف.