اختصاصی نما

اتحاد قومیت های مختلف، دهن كجی به اسرائیل است.

عکس خبري -اتحاد قوميت هاي مختلف، دهن کجي به اسرائيل است.

نظریه تشكیل كشوری جدید به نام كردستان از سوی اسرائیل فتنه انگیز سالهاست كه مطرح شده اشت. اسرائیل پسشنهاد اتحاد كردهای كشورهای ایران, عراق, تركیه و سوریه داده است.

نظریه تشکیل کشوری جدید به نام کردستان از سوی اسرائیل فتنه انگیز سالهاست که مطرح شده اشت. اسرائیل پسشنهاد اتحاد کردهای کشورهای ایران, عراق, ترکیه و سوریه داده است. آیلت شیکد،وزیر دادگستری اسرائیل در این باره اعلام کرده است،وی شدیدا از تشکیل کشور مستقل کرد به عنوان راهی برای تضعیف دشمنان این رژیم در خاورمیانه حمایت می‌کند .
وی در این باره گفت: »ما باید در جهت رفع بی‌عدالتی هایی که باعث می‌شود کردها به عنوان ملتی بزرگ،کشور نداشته باشند گام‌های بیشتری برداریم ! ما جایی میان ترکیه و ایران را به عنوان مکان جدید کشور مستقل کرد پیشنهاد می دهیم ! »
اسرائیل و هم پیمانانش این ایده را به وجود آوردند که احزاب کُردی می‌توانند با الصاق و به هم چسباندن این تکّه‌ها به همدیگر، یک کشور یکپارچه و واحد به نام «کردستان بزرگ» را به وجود بیاورند.
اما بایدکیّس بود دانست اینها تنها به دنبال آن هستند که در منطقه، «دومینوی تجزیه» راه بیندازند.
بر اساس قواعد واقع عینی و ملموس واقع‌گرایی سیاسی، می‌توان به این واقعیت پی برد که دست‌کم در شرایط سیاسی، امنیتی و اقتصادی کنونی حاکم بر منطقه و جهان، باید هراس از شکل گیری یک کشور مستقل یکپارچه‌ی متشکل از مناطق کردنشین چهار کشور مهم منطقه را به عنوان یک نظریه‌ی قرن بیستمی به آرشیو سپرد و این واقعیت را پذیرفت که شرایط سیاسی، اجتماعی و فرهنگی حاکم بر کشورها و نیز کردهای منطقه، آن قدر دچار تغییر و تحول شده که نه تنها احتمال تشکیل یک کردستان مستقل، بلکه احتمال اتصال دو تکه از مناطق کردنشین عراق و سوریه به همدیگر نیز بسیار دور از ذهن و بعید است. ضمن آنکه اختلافات حاکم بر احزاب کُردی، تفاوت بسیار جدی شیوه‌ی زندگی و مطالبات سیاسی- اجتماعی کردها در چهار کشور مزبور و نیز بسیاری دیگر از مسائل مرتبط با جغرافیای سیاسی و معادلات اقتصادی، چنین چیزی را ناممکن می‌سازد. در حال حاضر دغدغه کردهای این 4 کشور مسئله ب.ب.ک و داعش است.
در تحولات اخیر و در دورانی که حتی شهر اربیل بزرگ و قدرتمند نیز به طور جدی مورد تهدید قرار گرفته و تروریست های تکفیری برای تسخیر این شهر عزم خود را جزم کردند، اين گونه نظریه پزداری ها مسخره به نظر می آید. درست است که در ایران به سبب درایت های رهبر بزرگ انقلاب امنیت کامل برقرار است اما ایران به کمک اقلیم های دیگر کردنشین شتافته و نشان داده حمایت از برادران کردش یکی از اولویت های مهم ایران است. در این راستا ایران نخستین کشوری بود که با اقدامات تاثیرگذاری همچون اعزام مشاورین نظامی و ارسال سلاح و تجهیزات به کمک کردهای عراقی شتافت و حتی اخباری نیز در مورد نقش هواپیماهای جنگنده ایران در رفع تهدید مزبور، در رسانه های منطقه منتشر شد.
کشته شدن دوازده سرباز ترکیه در یک حمله نیروهای پ.ک.ک و به اسارت گرفته شدن هشت سرباز دیگر در یک شبیخون این نیروها، طی عملیاتی در چندسال گذشته روابط ترکیه و کردها را وارد مرحله جدیدی کرد. به نظر می‌رسد با اشغال عراق و شکل گیری فدرالیسم در این کشور, زنگ خطر حفاظت از کردهای ترکیه هم در گوش مسئولان ترکیه نواخته شود. و در این روزها که آنکارا هم در امنیت نیست این حساسیت ها بیشتر هم بشود. مخصوصا در این شرایطی که ترکیه دارد و کردهای ترکیه حدود 20 تا 25 درصد از جمعیت 70 میلیون نفری این کشور را تشکیل می‌دهند.
سوریه هم که هم مرز ترکیه هست و این کشور هم دارای هم وطنانی از نژاد ترک است مورد سوءقصد قرار گرفته که یکی از این اهداف جنگ داخلی و دخالت بیگانگان همین تفرقه اندازی بین مسلمان این منطقه است و چندپاره کردن این کشور از جمله جدا کردن کردنشین هایش و تشکیل یک دولت و کشور جدید برای آنها.
باید خدای منان را شاکر باشیم که با وجود زندگی در منطقه ایی چنین پر تنش از آرامش عالی برخورداریم و غصه روزهای ناملایمتی را نمی خوریم. و ممنون باشیم از مردمانی که چنین کیّس هستند و با حفظ اتحادشان و پاسداشت ملیّتشان مشت هایی کوبنده بر دهان دشمنان می کوبند .

۱۳۹۵/۱/۲۸

اخبار مرتبط