به گزارش نما باشگاه خبرنگاران نوشت: اهم اظهارات علی نوبخت، منتخب مردم تهران در مجلس دهم در گفتگو با باشگاه خبرنگاران را در ادامه بخوانید؛
*قانون انتخابات در کشور نیاز به اصلاح دارد. عدم التزام به دین اسلام دلیل مناسبی برای رد صلاحیت افراد نیست زیرا آنها باید برای این ادعایشان جوابگو باشند که بر چه اساس و استدلالی به یک مسلمان گفتهاند عدم التزام به اسلام را دارد. میتوان اعلام کرد که دلیل برخی از رد صلاحیتها مربوط به یکسری جریانات دیگر نیز بود و به دلیل آنکه آن دلایل انطباق قانونی برایش وجود ندارد، ادله عدم التزام به اسلام برای آن آورده میشود.
*{در پاسخ به این سوال که گفته میشود که مجلس دهم، مجلسی همدل با دولت خواهد بود و به نوعی مجلسی وکیل الدوله خواهیم داشت،}: این اظهارات تا حدودی پیش داوری و قصاص قبل از جنایت است. از دیدگاه بنده به هیچ عنوان اینگونه نخواهد بود و تاکنون نه کسی به بنده چنین توصیهای کرده و نه کسی هستم که چشم و گوش بسته به اینگونه سخنان عمل کنم. علاوه بر این چنین عملکردی نه در شأن مجلس و نه در شأن نمایندگانی است که سوابق انقلابیشان روشن بوده و بر اساس عهدی که با خدا بستهاند، قدم در راه مجلس گذاشتهاند.
*برادرم به ظاهر سنش از من کمتر است اما الگو و مقتدایم در بسیاری از مسائل است، حضور وی در دولت فرصتی مغتنم و موهبتی الهی بوده و قطعا از این امکان بهره خواهم جست.
*باید توجه داشت که اقتصاد مشکل همگان است و مربوط به گروه خاصی نیست. یک جامعه برای رشد اقتصادی در وهله اول باید امنیت سرمایهگذاران را تامین کند. بنده اکراه دارم از جناحبندیها و حتی معتقدم ما 290 نفر نماینده نیز باید برای حل مشکلات متحد باشیم. مشکلاتی که طی سالهای گذشته در این کشور رخ داد نشات گرفته از عدم اتحاد میان اشخاص بود و همین امر موجب شد که افرادی آمدند و آش را با جایش از این مملکت بردند.
*زمانی که از بیگانگان و نفوذیها صحبت میشود نباید دنبال افرادی در آنسوی مرزها جستجو کرد زیرا نفوذیها در کنار گوش ما قرار دارند و این نفوذیها دست در بیتالمال کردهاند در حالی که مردمی در کشورمان وجود دارند که محتاج 50 هزار تومان هستند.
*{در پاسخ به این سوال که گفته می شود برخی نامزدها در لیست امید پولهای کلانی را حتی تا سقف 100 میلیارد تومان در انتخابات هزینه کردهاند}: همیشه میگویند شنونده باید عاقل باشد. بنده طی روزهای آخر زمان تبلیغات، به جمع نامزدها اضافه شدم و مقامات مسئول مقدار هزینهای که کردهام را به صورت شفاف میدانند اما درباره آن عددی که گفتید مطلقا چنین هزینههایی صحت ندارد و مردم باهوش و باکیاست حرف حق را تشخیص میدهند.
* میخواهم یک شوخی را بیان کنم، طی این مدت یک بار با ماشین خودم به مجلس رفتم در همان زمان به برخی از دوستان گفتم از بنده عکس بگیرید و ببینید که با چه ماشینی به مجلس آمدم تا چند وقت دیگر نگویید که با ژیان آمد و با بنز رفت!
*اگر در لیست اصلاحطلبان قرار نمیگرفتم، احتمال رای آوردنم ضعیف میشد و در این مسئله تردیدی نیست. اما قطعا حضورم در لیست امید سهمیه گروه و یا جناحی خاص نبوده البته مسئله این است که حمایت از دولت آن هم در این برهه مانند حمایت ما از رزمندگانمان در زمان جنگ است، آیا در آن زمان پشت آنها را به دلیل جناحبندی خالی کردیم؟ دولت فعلی وارث یک مخروبه و خزانه خالی شد اما با این وجود و با آنکه هنوز جای پایش سفت نشده سایه جنگ را از کشورمان دور کرد و تیمی را به اذن مقام معظم رهبری وارد مذاکرات با غرب کرد که حاصلش برجام شد.
*کاسبان تحریم وِل کن هم نیستند و گویا این رویهای که پیش گرفتهاند به کامشان شیرین آمده است. ما باید در برخورد با این افراد جدی باشیم. از طرفی چه کسانی قاچاق را وارد مملکت کرده و تولید را در کشور نابود کردهاند. این افراد بدانند که با این اقدامشان خلاف اقتصاد مقاومتی عمل میکنند.
*برجام منتقدینی هم دارد اما نباید فراموش کنیم که نباید برجام را تخریبش کرد چراکه باید بگذاریم این بزرگوارانی که با هدایت مقام معظم رهبری پیش رفتهاند، نتیجه کارشان را ببینند. در واقع با انتقادهای بیجا از آنان دشمنان را شاد نکنیم. باید به این مسئله توجه داشت کشورهایی که بهانهگیر بودند در مذاکرات و در برخی از زمینهها کوتاه آمدند از طرفی آنها قدرت را هم به خوبی میشناسند و با کشورهای ضعیف پای میز مذاکره نمینشینند ما باید با طرف غربی با زبان خاصی صحبت کنیم.