به گزارش نما به نقل از دانشجو، پنجم شعبان سالروز ولادت زینت عبادتکنندگان حضرت زینالعابدین(ع) است. امامی که به تقدیر الهی در واقعه عاشورا بیمار شدند تا سلسله امامت باقی بماند. اما متأسفانه برخی این بیماری کوتاهمدت امام را به کل عمر ایشان تسری میدهند.
آیتالله عبدالله فاطمینیا از اساتید اخلاق و تاریخ اسلام در این باره میگوید:
زمانی مداحی [درباره امام زینالعابدین] میگفت «بیمار کربلا». به او گفتم: من به تو بگویم «مداح بیمار» خوشتان میآید؟ گفت نه، گفتم پس چرا به امام میگویی؟ آنچه در روایت آمده این است که حضرت در روز عاشورا مریض بودند. بیشتر از این روایات نشان نمیدهد که بگوییم در شام هم مریض بودهاند.
بیماری حضرت حداکثر روز عاشورا و یا شب عاشورا بوده و بیشتر از آن را مدرکی نداریم که بگوییم ایشان مریض بوده، هنگامی که خیمهها را میخواسنتد آتش بزنند ایشان بیمار بودند.
تمامی علمای اهل سنت نوشتهاند وقتی حضرت میآمدند کنار کعبه در قضیه «فرزدق» که مردم حتی خلیفه، هشام خونآشام را محل نگذاشتند تا استلام حجر بکند، وقتی حضرت آمد آنها که میشناختند احترام گذاشتند و آنهایی هم که نمیشناختند با آن قدرت ولایت بیاختیار به کناری رفتند.
اهل سنت همه ایشان نوشتند «و کان من اجمل الناس وجها و اطیبهم ریحاً». وقتی امام سجاد(ع) از خوشبوترین و خوشروترین افراد بود، حال به خاطر دو شب تب او را بیمار کربلا بنامیم؟! جای تأسف است که من شیعه بگویم بیمار کربلا. چقدر ما باید بیمعرفت باشیم که این حرفها را بزنیم؟!