تیراندازی در کلوپ شبانه همجنسبازان شهر اورلاندوی آمریکا که به کشته شدن حدود پنجاه تن و جراحت کمی بیشتر از آن منجر شد، کانون خبرها و تحلیلهای این روزهای آمریکا را تشکیل میدهد. رسانهها، دولتمردان، احزاب و به ویژه نامزدهای انتخابات نوامبر ۲۰۱۶ در حالی از این فرصت به نفع دیدگاهها و منافع خود بهره میبرند که مردم به منزله قربانیان واقعی چنین حوادثی با وحشت و ترس به آینده خود و فرزندانشان میاندیشند که سالیانه حدود ۳۰ هزار نفر در اثر آزادی خرید و فروش و حمل اسلحه و تفنگ در کشورشان کشته میشوند.
اگرچه موج رسانهای این حادثه تروریستی مشکوک نیز پس از انقضای تاریخ مصرفش برای طراحان پشت صحنه سیاست در این کشور، مانند حوادث دسامبر گذشته و صدها حادثه تروریستی دیگر فروکش خواهد کرد؛ اما امروز مسائلی چون مهاجرت، حملههای تروریستی، حمایت اوباما از داعش و گروههای تروریستی در منطقه غرب آسیا با گسترش تروریسم به آمریکا و اروپا، اسلامهراسی و... را به سوژههای دوئل مطبوعاتی و اظهارنظرات آتشین نامزدهای انتخاباتی آمریکا در رسانهها و شبکههای اجتماعی تبدیل کرده است.
دونالد ترامپ مدتی بود که درباره ممنوعیت ورود مسلمانان به ایالات متحده صحبتی نمیکرد؛ ولی حالا سخنرانیها و توئیتهای خود را به این حمله تروریستی، اسلام افراطی، مهاجرت و امنیت ملی و نقش داشتن دموکراتها، از جمله اوباما و کلینتون اختصاص داده است. البته رقیب وی، خانم کلینتون نیز در تلاش است از نمد تروریسم اورلاندو کلاهی از تداوم میانهروی با قرائت آمریکایی(!)، ادامه سیاست خارجی اوباما و افزایش نظارت بر اسلحه را در انتخابات به نفع خود بسازد و بر سر مردم آمریکا بگذارد.
ترور و کشتار انسانها محکوم است، ولی آنچه مایه نگرانی جهان اسلام است، این است که این حادثه فضا را بر مسلمانان آمریکا تنگتر کرده و بدنه اجتماعی آمریکا و اروپا را به سمت نژادپرستی و حرکتهای راست افراطی سوق دهد؛ همچنین بسترهایی را برای اعمال محدودیتهای دولتی و قانونی تا اقدامات خودسر تروریستی و خشن علیه آنها فراهم آورد.