به گزارش نما به نقل از فارس، اظهار داشت: کارخانه ریختهگری سدید، غلتکهای نورد و قطعات سفارشی و همچنین شمش فولاد تولید میکرد که در حال حاضر تعطیل شده است.
وی با بیان اینکه این کارخانه توان خرید تجهیزات مصرفی را نداشته است، افزود: رکود باعث کاهش سفارش به کارخانه شده و این شرکت را دچار بحران کرده است.
دبیر انجمن ریختهگری تصریح کرد: البته مسائل حاشیهای نیز باعث تعطیلی برخی کارخانههای قدیمی شده، به طوری که کارخانههای واقع شده در مناطق شهری، ارزش افزوده قابل توجهی بابت زمین دارند و همین مسئله انگیزهای برای تعطیلی این کارخانهها شده که کارخانه ریختهگری سدید نیز از همین دست است.
قدیمی با بیان اینکه ماشینآلات شرکت سدید متعلق به 20 تا 30 سال قبل است، گفت: زمین این کارخانه نیز حدوداً متری 2 تا 3 میلیون تومان ارزش دارد که همین مسئله انگیزهای برای مدیران این کارخانه جهت به تعطیلی کشاندن آن ایجاد کرده است.
وی تأکید کرد: در شرایطی که ریختهگری سدید نمیتواند حقوق کارگران را پرداخت کند، حتماً پول بیمه تأمین اجتماعی و همچنین اداره برق و گاز را نیز پرداخت نکرده و بابت وام بانکی نیز بدهکار است.
به گفته وی، شرکت سدید جزء دو، سه کارخانه اولی بود که در کشور وارد فعالیت فولادی شدند و بیش از 37 سال سابقه دارد.
دبیر انجمن ریختهگری در ادامه از تعطیلی شرکت لوله و ماشینسازی ایران واحد شهرک صنعتی شمسآباد خبر داد و گفت: این کارخانه لولههایی با بزرگترین سایز در خاورمیانه را تولید میکرد، اما به دلیل توقف طرحهای عمرانی وزارت نیرو، این کارخانه لولهسازی نیز تعطیل شده است.
وی با اشاره به نقش مهم مدیریت در رفع بحران بخش صنعت، گفت: در حال حاضر بسیاری از کارخانههای ریختهگری با مشکل کاهش تولید و توقف خطوط تولید روبهرو هستند.