به گزارش نما به نقل از خبرگزاری دانشجو، آیتالله سید احمد علمالهدی صبح امروز در خطبههای نماز عید سعید فطر که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به اینکه امید و آرزو دو عامل موجود در دعا و طلب حاجت از درگاه الهی است، اظهار داشت: یکی از خواستههای ما در ادعیه کسب خیر و نجات از شر است.
وی با اشاره به دعای قنوت نماز عید فطر، داشتن آرزو و امید را برای هر دعایی لازم دانست و اضافه کرد: آنچه در قنوت نماز عید میخوانیم که خداوندا به آنچه پیغمبر و اهلش را به آن داخل کردهای ما را نیز داخل و از آنچه خارج کردهای، ما را نیز خارج فرما، منحصر به زندگی پس از مرگ نیست بلکه شامل زندگی دنیایی هم میشود.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه زندگی دنیا و آخرت انسان از هم جدا نیست و زندگی دنیایی مرحله گذار است و زندگی آخرت مرحله ثبات و پایداری، افزود: آخرت مظهر و نتیجه زندگی دنیایی است و آنچه پیامبر(ص) و اهلش در دنیا به آن داخل شدهاند، بهشت مصفای اخلاق و فضیلت و انسانیت و زهد و ورع و تقوا و دوری از لذت و شهوت دنیایی است که در آخرت به صورت باغ و جنت و قرب الهی متجلی میشود.
خطیب نماز عید فطر مشهد، ناپاکی، بیتقوایی و دلدادگی به دنیا و کمال سرگرمی به پول و قدرت را مواردی عنوان کرد که پیامبر اکرم(ص) و اهلش در دنیا از آن خارج شدهاند و گفت: روز عید سعید فطر روز تشکیل پرونده جدیدی برای انسان است، چراکه خداوند بر هرآنچه در زندگی گذشته انسان بوده قلم عفو کشیده و چه خوب است که این پرونده جدید را به آلودگیهای گذشته آلوده نکنیم.
آیتالله علمالهدی در دومین خطبه از نماز عید فطر بزرگترین دستاورد یک ماه بندگی و روزهداری را جدا شدن از غیر خدا و اتصال به خدا در زندگی فردی و اجتماعی عنوان و تأکید کرد: در زندگی فردی اتصال به خدا کاملاً مشخص است، اما آنچه مهم است اتصال به خدا در زندگی اجتماعی و در ابعاد سیاسی، فرهنگی و اقتصادی است.
وی، عرصه سیاسی نظام جمهوری اسلامی را به واسطه رهبری داهیانه امام و رهبری و فداکاریهای شهدا و جانبازان متصل به خدا توصیف و تشریح کرد: در عرصه سیاسی به استکبار پشت پا زدهایم و قدرتهای شیطانی را زیر پا نهادیم، به طوری که استکبار را قدم به قدم عقب راندهایم.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با ابراز تأسف از اینکه در عرصه فرهنگی به خدا متصل نیستیم و عرصه فرهنگی جامعه ما به واسطه بیحجابیها آلوده به گناه است، تبیین کرد: بیحجابی و گناه مظهر غضب و نافرمانی الهی است و مسؤولان موظفند جامعه را از غیرخدا و خشم خدا و گناه و معصیت جدا کنند.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه مسئله موسیقی مربوط به فتاوای مراجع تقلید است، برگزاری کنسرت را از مسئله موسیقی مجزا دانست و تصریح کرد: کنسرت حاشیهای ابتذالآفرین دارد، چراکه اظهار هیجان در حاشیه کنسرتها شکلی از گناه است که در زندگی اجتماعی ما بروز کرده است.
وی با تأکید بر اینکه کنسرت عین آلودگی و ناخوشی است و جامعه را فاسد کرده و حلاوت شیطانی به جوان القا میکند، افزود: هیجانهای نامشروع حتی اگر در حاشیه کاری مقدس ایجاد شوند، همراهی با ابتذال و حرام است.
خطیب نماز عید فطر در حرم مطهر رضوی تصریح کرد: کنسرت در ایران با ابتذال همراه است و در مشهد بیحرمتی و جسارت به امام رضا(ع) است.
آیتالله علمالهدی با انتقاد از اینکه در ایام ماه رمضان برخی از مسابقات ورزشی با حضور بانوان در ورزشگاه برگزار شد، گفت: جهنم جای صرفاً گنهکاران نیست؛ بلکه افرادی که مسیر اسلام را منحرف میکنند جایشان در جهنم خواهد بود.
وی همچنین به اتصال به خدا در عرصه زندگی اقتصادی اشاره کرد و افزود: اقتصاد مقاومتی به معنای اتکا به استعدادهای خدادادی به معنای اتصال به خداست.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با انتقاد از مسؤولان به علت کمکاری در حوزه اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی گفت: چرا مسؤولان برای یک برند تبلیغاتی وارداتی از اقتصاد مقاومتی نام میبرند؟ آیا این اقدام دهنکجی به رهنمودهای مقام معظم رهبری نیست؟
آیتالله علمالهدی به کارخانجات تعطیل شده و افزایش آمار بیکاران اشاره کرد و افزود: ماه رمضان تمرین مقاومت بود؛ یعنی مردم میتوانند روی پای خود بایستند و سرنوشت اقتصادی کشور خود را به خارج از کشور محول نکنند؛ مسؤولان منتظر چه هستند؟
وی، اقدام و عمل در حوزه اقتصاد مقاومتی را نیازمند برنامهریزی دانست و تأکید کرد: این برنامهریزی کمک مردم را نیز میطلبد؛ مردم نباید کالاهای وارداتی خارجی و تجملاتی را بخرند؛ بلکه باید از تولیدات داخلی حمایت کنند.