با وجود ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری و نامگذاری سال 95 به "سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل" بجای اینکه از تولید داخلی حمایت شود،همچنان شاهد واردات تولیدات خارجی به کشور هستیم تا جایی که واردات از میوه های خارجی، برنج، خودروهای لوکس میلیاردی و بنزین در این دولت گذشته و اکنون وضع به جایی رسیده است که آب را هم وارد می کنند! و عجیب تر اینکه مردم خریدار این آب معدنی های بی مجوز هستند!
آقای قدیری ابیانه در این رابطه به خبرنگار نما گفت: واردات آب معدنی خارجی به ایران و عرضه آن به فروشگاه های لوکس و خرید آن توسط برخی افراد به قیمت چند ده هزار تومان هیچ منطق اقتصادی و سلامتی ندارد کسانی که مبادرت به خرید این نوع آب معدنی می کنند به دنبال راهی برای دور ریختن پولشان هستند و معلوم می شود اینها نمی دانند با پولشان چه کنند! کار این افراد احمقانه و نشان دهنده وجود یک بیماری روحی در مصرف کنندگان است. این افراد پول یک باک بنزین را بابت یک لیتر آب پرداخت می کنند. مناسب است اداره مالیات درصدد شناسایی این افراد برآمده و وضعیت دارایی ها و مالیاتی آنها را بررسی کند.
وي افزود: از سری این خبرها اخیرا گفته شده که یک وعده غذای رئسای بانک ملت در دوبی 600 هزار تومان شده است این نوع ولخرجی ها علاوه بر اینکه از جیب ملت خرج می شود نشانه وجود یک عقده عمیق در این گونه افراد است که علاوه بر مجازات نیاز به درمان نیز دارند .
كارشناس مسائل استراتژيك تاکید کرد: البته نمی توان گفت مقصر همه قاچاق کالاها و مواد دولت است، دولت و نظام ما با قاچاق مواد مخدر مبارزه های بسیار کردند و در این راه 4 هزار شهید دادند در این سالها بسیاری را به زندان ها انداختند و سخت ترین مجازات ها برای این افراد اختصاص دادند اما باز هم این مواد در دسترس مردم است. در کنار تشدید مبارزه با مواد مخدر که یک امر ضروری است باید توجه داشت که وجود متقاضی به مواد مخدر خود رونق دهنده قاچاق است. و دشمنان ما دائم در حال تلاشند که با ترویج این مواد به کشور و به ملت ضرر برسانند.
در مورد قاچاق سایر کالاها نیز باید فرهنگ سازی کرد و نیاز مردم را چنان تامین کرد که دیگر به سراغ مصرف کالاهای خارجی نروند و باید مسئولین روی این مسئله تعصب داشته باشند تا مردم از خرید کالای خارجی چه قاچاق چه غیر از قاچاق حدالمقدور اجتناب ورزند. البته قابل ذکر است که فساد در مبادی رسمی هم وجود دارد و باید جلوی آن گرفته شود.
او افزود: در مورد برجام نیز روحانی به این مسئله بیش از حد امید بسته بود و تصور می کرد با رفع تحریم ها مشکلات معیشتی مردم هم رفع خواهد شد اما حتی اگر تمام تحریم ها لغو می شد نمی توانست حلال تمام مشکلات مردم باشد، این دولت با تصورات واهی خود فرصت های زیادی را در تحقق اقتصاد مقاومتی از دست داد و بنده هم بعید می دانم در یکسال آخر نیز کاری بتواند انجام دهد اگر رئیس جمهور به اقتصاد مقاومتی عمل می نمود به چنان دستاوردهای می رسید که خودش هم باور نمی کرد.
اقدامات ما در مورد تعهدات برجام به تایید 5+1 رسیده و منتشر هم شده است اما وقتی نوبت به تحقق تعهدات آنها رسید، روی اقدامات لازم الاجرا تاکید کردند ولی حرکتی در راستای تحقق این تعهد انجام ندادند. قسمت ناراحت کننده قضیه از اینجا نشئت می گیرد که آنچه که داده و آنچه که گرفته ایم با يكديگر همخوانی ندارد با این وضعیت هم بعد از برجام دولت باید تمام توان خود را در تحقق اقتصاد مقاومتی به کار بگیرد تا به موفقیت هایی دست پیدا کند. از نظر بنده دولت بعدی که روی کار می آید باید دولتی باشد که به اقتصاد مقاومتی اعتقاد داشته باشد و برای تحقق آن تلاش کند و همیشه خدا را بالاتر از کدخدا بداند.