به گزارش نما، پرس تی وی به نقل از واشنگتن پست نوشت: مطالعه تحليلي منتشر شده از سوي يک گروه محيط زيست امريکايي و شوراي دفاع از منابع طبيعي در روز سهشنبه (۳۱ مرداد، ۲۱ اوت) نشان ميدهد که هدر رفتن مواد غذايي به تمامي اشکال ممکن، در مسيري که از زمينهاي کشاورزي تا روي ميز غذا طي ميشود، اتفاق ميافتد، اين درحالي است که خشکسالي موجود تهديدي براي بالا رفتن قيمت مواد غذايي به حساب ميرود.
در اين گزارش هم چنين بر تلاشهاي ناکافي دولت براي شناسايي و از بين بردن نقايصي که به اسراف مقادير عظيمي از مواد غذايي ميانجامد تاکيد شده است.
در اين گزارش آمده است: «در حال حاضر قيمتهاي نسبتا پايين امريکا دورريزي مواد غذايي را آسان ميکند، اين امر ممکن است روشن سازد که چرا ميانگين خانوادههاي چهار نفره امريکايي سالانه مواد غذايي به ارزش ۲ هزار و ۷۵ دلار را دور مياندازد.»
چنين تمايلي براي دور ريختن مواد غذايي با گذشت زمان افزايش يافته است، طبق اين گزارش متوسط امريکاييها ۱۰ برابر خريد يک فرد در جنوب شرقي آسيا مواد غذايي به دور مياندازد که اين مقدار در مقايسه با دهه ۷۰، ۵۰ درصد افزايش يافته است.
دانا گوندر، از دانشمندان شوراي دفاع از منابع طبيعي امريکا که گردآورنده اين تحقيق بوده است، ميگويد با توجه به چنين پيشينهاي، عجيب نيست که مواد غذايي بخش اعظم زبالههاي جامد در محل دفن زبالههاي امريکا را تشکيل ميدهند.
وي طي بيانيهاي تصريح کرد: « ما اساسا هرگونه مواد غذايي که بر سر راهمان قرار داشته باشد را به دور مياندازيم، اينها پول و منابع ارزشمندي است که به هدر ميروند.»
بنابر اين تحقيق، بيشتر اين مواد غذايي در منازل و مغازههاي امريکاييها به هدر ميرود.
آمار و ارقام دولت امريکا نشان ميدهند که سوپرمارکتها به تنهايي با دورريز ميوه و سبزيجاتي که به فروش نميرسند، ساليانه بالغ بر ۱۵ ميليار دلار به هدر ميدهند. افزون بر اين شوراي حمايت از منابع طبيعي امريکا تاکيد کرد که بخش قابل توجهي از اين اسراف عظيم، به دليل ذخيره بيش از حد مواد غذايي در فروشگاهها به دليل جذب مشتري است.