به گزارش نما به نقل از ایسنا، مهندس «بازوند» در آئین آبگیری سد رودبار اظهار کرد: پروژه سد رودبار در منطقه محروم ایجاد شده و فواید زیادی برای استان داشته است.
وی ادامه داد: در این منطقه محرومیتزدایی شده است و توسعهای که در این منطقه اتفاق میافتد میتواند آن را به قطب گردشگری تبدیل کند.
بازوند بیان کرد: در سال اقتصاد مقاومتی از هیأت دولت و رئیس جمهور به خاطر توجه خاصی که در حوزه انرژی و سدسازی به لرستان داشتهاند و بیشترین پروژهها وزارت نیرو را در لرستان اجرا کردهاند به گونهای که در این سه سال 4 سد آبگیری شده است، تشکر میکنیم.
استاندار لرستان اضافه کرد: در حوزه قمرود مصوب شد ایستگاه پمپاژ واگذار شود که کار آن رو به اتمام است همچنین نیاز است سد دهجانی در این منطقه تعیین تکلیف شود تا منجر به برطرف شدن نگرانیهای مردم شود.
وی افزود: احداث و راهاندازی مجدد سد بختیاری در لرستان میتواند به ایجاد اشتغال منجر شود و با توجه به اینکه این سد در منطقه محروم ایجاد میشود میتواند بیش از 4 تا 5 هزار شغل با هدف گردشگری ایجاد کند.
بازوند گفت: کنترل سیلاب برای پائیندست نیز از فوائد احداث این سد است.
استاندار اظهار کرد: وزیر نیرو در حوضه کرخه باید پاسخگوی همه کشور باشد نه تنها لرستان و ما نیز در حوضه دز خیلی اختلاف نظری با کارشناسان نداریم اما توقع داریم مهندس چیتچیان در حوضه کرخه بهویژه به دو شهرستان لرستان عنایت داشته باشد تا مشکلات آنها نیز برطرف شود.
وی یادآور شد: اجرای پروژه سد رودبار کار راحتی نبوده بلکه طاقتفرسا و سخت بوده است و از همه علوم مهندسی راه، آب، مکانیک و برق استفاده شده تا امروز شاهد هنرنمایی همه دستاندرکاران باشیم از مجریان پروژه، مشاورین و پیمانکاران، کارشناسان چینی تقدیر کرد و از سردار عبدالهی نیز به خاطر همکاریهایش در کارهای توسعهگرایانه در کشور و استان تشکر کرد.