دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه گفت: با توجه به اينکه جمهوري اسلامي ايران پيشرفتهترين کشور منطقه در زمينههاي گوناگون است، حضور گسترده در پاي صندوقهاي راي براي مردم منطقه الگوست.
به گزارش نمانیوز به نقل ازايسنا، محمدجواد لاريجاني با بيان اينکه قوانين بسيار خوبي براي برگزاري و نظارت بر انتخابات در کشور وجود دارد، افزود: داوطلبان نبايد در تبليغات خود به مردم انرژي منفي دهند.
وي ادامه داد: هر گاه داوطلبي به جاي معرفي خود ديگران را تخريب کرد بايد روي اسم آن را خط کشيد.
مشاور رييس قوه قضاييه در امور بينالملل تصريح كرد: بايد افرادي که بصيرت سياسي دارند، موقعيت کشور را ميشناسند و ريشه خيزشهاي منطقه و عمق راهبردي آن براي جمهوري اسلامي ايران را ميدانند، انتخاب شوند.
لاريجاني با بيان اينکه نمايندگان مجلس بايد قانونگرا و قانونشناس باشند، ادامه داد: پيشنهاد ميکنم مرکز پژوهشهاي مجلس براي نمايندگان دوره آينده نشستهايي براي آشنايي آنان با قانون برگزار کند.
وي اظهار كرد: مردم بايد سوابق داوطلبان را نگاه کنند زيرا مجلس شوراي اسلامي لنگر نظام است و اگر نمايندگان اين مجلس خوب انتخاب شوند، مجلسي کارساز و مدافع منافع ملي خواهيم داشت.
وي افزود: ممکن است مردم از برخي مشکلات ناراحت باشند اما زماني که پاي منافع ملي به ميان ميآيد، ملت با تمام قوا وارد صحنه ميشوند.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه يادآور شد: حضورگسترده مردم در انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در دور کردن توطئههاي غرب بر ضد کشورمان نقشي کليدي دارد.
لاريجاني تصريح كرد: همه بايد پاسدار راي ملت باشند و راي ملت امانت بزرگي است زيرا مردم به اين نتيجه رسيدهاند که رايشان هدر نميرود.
وي با اشاره به هفتمين دوره انتخابات رياست جمهوري خاطرنشان كرد: در آن انتخابات خيليها مخالف آقاي خاتمي بودند اما مردم وي را به عنوان رييسجمهور برگزيدند و خاتمي هشت سال رييسجمهور بود.
مشاور رييس قوه قضاييه اظهار كرد: در همان زمان اربکان در ترکيه روي کار آمد اما پس از دو سال تانکهاي ارتش وي را به زير کشيدند.
لاريجاني افزود: همان مردمي که خاتمي را برگزيدند پس از هشت سال احمدينژاد را روي کار آوردند.
وي با بيان اينکه نبايد در رقابتهاي انتخاباتي و انتقاد از هم دشمن يکديگر شويم، خاطرنشان كرد: ما از نردبان مسئوليت خوب بالا ميرويم اما خوب پايين آمدن را نميدانيم.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه تصريح كرد: زندگي مدني، هنر با هم زندگي کردن است و ما بايد اختلافات را معقول، حل كنيم و بدانيم كه بايد چگونه همديگر را نقد کنيم.
لاريجاني در بخش ديگري از اظهارات خود خاطرنشان كرد: غرب در کشورهاي منطقه دموکراسي نميخواهد بلکه در پي ديکتاتورهاي سکولار است که منافع صهيونيستها را محافظت کنند.
وي گفت: نظام مدني بر اساس اسلام و فهم درست از آن، مدرن بودن حکومت و روشن بودن مشروعيت آن و اتکا به آراي مردم، پايههاي ثبات و منبع قدرت جمهوري اسلامي ايران است.
اين كارشناس ارشد مسائل سياسي تصريح كرد: اگر مردم به پاسداري از رايشان اعتماد نداشته باشند و انتخابات را دالان يکطرفه ببينند که در آن نقشي ندارند، نسبت به حضور در انتخابات بيرغبت ميشوند.
لاريجاني افزود: از هر دوره مجلس شوراي اسلامي بايد دست کم يک قانون خوب بر جاي بماند که کارگشاي مردم باشد.
وي تصويب قانون هدفمند کردن يارانهها را از جمله اين قوانين دانست و اضافه کرد: اينکه غرب ميخواهد به اقتصاد ايران ضربه بزند براي نااميد کردن مردم و جلوگيري از پيشرفت کشورمان است. غرب خيلي اصرار دارد که ماهيت دموکراتيک نظام ما را زير سوال ببرد.
مشاور رييس قوه قضاييه كه در برنامه گفتوگوي ويژه خبري حضور يافته بود، اظهار كرد: به دليل دستاوردهاي بزرگ جمهوري اسلامي ايران در 30 سال گذشته هيچ زماني مشارکت بالاي مردم در انتخابات به اندازه انتخابات پيش رو اهميت نداشته است.