كشف بیش از 100 تن پوشاك قاچاق در كرمان

دبیر كمیسیون مبارزه با قاچاق كالا و ارز استان كرمان گفت : در 6 ماه اول امسال بیش از 100 تن پوشاك قاچاق با ارزش 100 میلیارد ریال در این استان كشف شده است.

به گزارش نما، ابراهیم شهریاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پرونده های دیگری که گزارش تفصیلی آنها در آینده ارائه خواهد شد نیز به ارزش بالغ بر 500 میلیارد ریال تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه بخش عمده کالاهای قاچاق ورودی به استان کرمان از مسیرهای زمینی وارد می شود گفت : توسعه پاسگاه های ایست و بازرسی یکی از ضروریات در مسیر مبارزه با قاچاق کالاست.
وی تصریح کرد: 55 تا 60 درصد کالاهای موجود در بازار استان از کالاهای قاچاق یا ممنوع است که خارج از ضوابط قانونی وارد کشور شده و در بازار به فروش می رسند.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان به کشف 540 میلیارد ریال کالای قاچاق در سال گذشته اشاره کرد و افزود: دستگاه های اجرایی استان کرمان همکاری بسیار خوبی برای مبارره با قاچاق کالا دارند.
وی با اشاره به مبادی ورودی کالای قاچاق به استان کرمان بیان کرد: مسیرهای هرمزگان به سیرجان، سیستان و بلوچستان به کرمان، خراسان جنوبی به کرمان و تهران به کرمان از مبادی ورودی کالای قاچاق به استان کرمان به شمار می رود.
شهریاری گفت: بخش عمده کالاهای قاچاق از مسیر هرمزگان به سیرجان مربوط به لوازم خانگی، پوشاک و لوازم آرایشی و بهداشتی، در مسیر سیستان و بلوچستان به کرمان مربوط به دام، پوشاک و میوه، خراسان جنوبی به کرمان مربوط به دام و تهران به کرمان نیز داروهای نیروزای بدنسازی، تلفن همراه، پوشاک، آرایشی و بهداشتی است.
وی افزود: مسیرهای خروجی کالای قاچاق از استان نیز از سیرجان به هرمزگان و کرمان به سیستان و بلوچستان است که بخش عمده کالاهای قاچاق خروجی از استان مربوط به سوخت و دام است.
وی ؛ خرد شدن موضوع کالاهای قاچاق بین مردم، سودجویی برخی افراد و خلاء های قانونی در مسیر مبارزه با قاچاق کالا را از دلایل دشوار شدن مبارزه با قاچاق کالا عنوان کرد.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان به کارهای قوی اطلاعاتی برای مبارزه با قاچاق کالا اشاره و بیان کرد: تفاوت قیمت بین کالاهای داخلی و قاچاق، تفاوت کیفیت برخی کالاها و تنوع موجود موجب روی آوردن برخی افراد به عرضه یا خرید کالای قاچاق می شود.
وی گفت: متاسفانه زمانی که برای برخورد با کالای قاچاق در بازار اقدام می شود، قیمت آن رشد زیادی می یابد.
شهریاری اظهار کرد: باید این موضوع در جامعه نهادینه شود که افراد با خرید کالاهای قاچاق به ویژه مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی علاوه بر ضربه به اقتصاد و اشتغال کشور، سلامت خود را به خطر می اندازند.
وی افزود: برخی افراد به عوارض استفاده از کالاهای قاچاق توجهی ندارند و اطلاع رسانی نیز در این زمینه ضعیف بوده است.
وی با تقدیر از همراهی همه دستگاه های استان کرمان در مسیر مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: استانداری، دادگستری، اطلاعات، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، دامپزشکی، استاندارد، شرکت نفت، جهاد کشاورزی، علوم پزشکی، اموال تملیکی و شرکت نفت از جمله دستگاه های نقش آفرین در این عرصه هستند.

۱۳۹۵/۷/۵

اخبار مرتبط