گروه ترجمه- اسفبار است که هر دو کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا از حمله ایالت متحده به سوریه حمایت می کنند و بر سر ادامه حمله و بمباران سوری ها اتفاق نظر دارند بدون اینکه کوچیکترین اشاره و توجهی به انسانیت داشته باشند و همواره سعی می کنند از آن حقوق بشر و قربانیان جنگ سخنی به میان نیاورند و یا اینکه در این خصوص غلو کرده و یا حقائق را نگویند.
گزاف نیست اگر بگوم که تکبر، خودمحوری و حس برتری جوئی در وجود طبقه سیاسی آمریکا و در وجود کاندیداها نهادینه شده است و خود را صاحبان دنیا می دانند. حس انسانیت را کنار می گذارند و از ادامه حمله به سوریه باری کسب آراء بیشتر استفاده می کنند.
کلینتون تیزبینانه تر در این خصوص صحبت می کند و سعی می کند به لحاظ کلامی از مواجهه پلیس با سیاهپوستان و درد و رنج آنان سخن بگوید اما در عمل هیچ چیز جدیدی ارائه نمی دهد، همانگونه که نماینده ی دموکراتی که اکنون در عرصه ی قدرت است، عملا در این راستا اقدام جدی انجام نداده است و نتایج آن کاملا مشهود است.
هیچکس هوش ذاتی کلینتون و مهارت وی در سخنوری را انکار نمی کند و همینطور اینکه یک دستاورد بزرگ است که یک زن بتواند در عرصه انتخابات آن هم در جامعه ای مثل ایالت متحده قدعلم کند، اما این چشم انداز دیگری است و هیچ ربطی به رئیس جمهور آتی ایالت متحده شدن ندارد و نباید فریب روح زنانه او شد.
قطعا شخصیت ماجراجویانه اش حتما او را تحریک می کند که حمله مسلحانه ای علیه دولت فعلی ونزوئلا داشته باشد و به محاصره کوبا به ویژه محاصره اقتصادی ادامه دهد و می توانم با قاطعیت بگویم که به بهانه گسترش شاخه های مختلف حکومت اسلامی، حمله گسترده ای به برخی از کشورهای خاورمیانه به ویژه سوریه، عراق و لیبی را در دستور کارش قرار خواهد داد.
جدای از نگاه سیاسی کاندیداهای انتخاباتی، حامیان آن ها نیز برخوردهای متفاوتی با لاتین ها، آفریقایی تبارها، اروپایی ها و آسیایی ها دارند که فرد را شگفت زده می کند. طرفداران آنها با نشاط خاصی به نامزدها رای می دهند تا اهداف و برنامه های آنان را پیگیری کنند.
موضوع سیاست های مهاجرتی یکی از موضوعات بسیار مهم در مناظره های ریاست جمهوری 26 سپتامبر است. یک از محورهای بسیار پراهمیت در بخش موضوعات اجتماعی سیستم حکومتی، اعمال حقوق مهاجران غیرقانونی در آمریکاست.
ترامپ پیش تر بر لزوم مقابله با مهاجران غیرقانونی تاکید کرد و وعده داد که یگان ویژه ای برای شناسایی و استرداد مهاجران تشکیل خواهد داد و حتی گفته بود که دیوار حائلی بین مکزیک و آمریکا ایجاد خواهد کرد و هزینه آن را مکزیک باید تقبل شود که با مخالفت قاطع پنیانیتو، رئیس جمهور مکزیک مواجهه شد.
کاندیداها برخورد دوگانه ای با سیاست های مهاجرتی دارند. برخی کاملا موافق آن و برخی به شدت با آن مخالف هستند. مسئله ای که برای ترامپ و کلینتون مطرح است نحوه اقناع مخاطبان است که آن نیز سیاست دوگانه ای را می طلبد که لاتین ها را اقناع کند.
به طور قطع می توانم بگویم که در این دوره انتخابات، رئیس جمهور آتی آمریکا یک زن خواهد بود. دلائلی که برای آن می توان برشمرد عبارتند از: 1-برای فرار از رای دادن به ترامپ به او رای می دهند و این نشانگر تایید کلینتون نیست 2- میلین ها نفر به او رای خواهند داد چون مایلند که رئیس جمهور آتی شان یک زن باشد 3- بسیاری از لاتین ها که غالبتا مهاجر هستند به خاطر انعطاف بیشتری که نسبت به سیاست های مهاجرتی دارند به او رای می دهند چون امیدوارند که بتواند قوانین مهاجرت را تسهیل کند تا افراد به صورت قانونی به این کشور مهاجرت کنند3- حمایت از او به دلیل سیاست های منطقه ای او در آمریکای لاتین به ویژه حمایتش از کودتای برزیل، حمایت از او به دلیل اشغال ونزوئلاست و ادامه محاصره کوباست. همانطور که می بینیم بسیاری از آرا صرفا بری دائلی است که هیکدام ربطی به شخص او و بهبود وضع اجتماعی ایالت متحده ندارد و تمام و کمال ادامه سیاست های اوباما است و این یک فاجعه است برای جامعه لاتینی که در آمریکا زندگی می کنند.در آینده خواهیم دید که تفکر فمنیستی و لیبرالیستی دروغی بیش نبوده است و برابری، عدالت و شمولیت صرفا وعده های تو خالی برای جلب آراء عمومی بوده است.