به گزارش نما به نقل از خبر آنلاین از همدان ؛ دکتر مرضیه سنویی فریمانی، طی گفتگویی با اعلام مطلب فوق، توضیحاتی در خصوص درمان ناباروری به روش PRP برای نخستین بار در کشور ارائه کرد و گفت: درمان ناباروری به روش PRP برای نخستینبار در کشور قابل انجام است.
وی خاطرنشان کرد: با کمکهای سازمان انتقال خون و معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی همدان در راستای انجام این مطالعه و تحقیق در خصوص بیمارانی که با استفاده از روشهای کمک باروری به طور مکرر دچار شکست لانهگزینی شده بودند، پلاکت تغلیظ شدهای که از خون خود فرد تهیه میشود، (PRP) 36 - 24 ساعت قبل از انتقال جنین به داخل رحم تزریق میشود.
این متخصص زنان و رئیس بخش IVF مرکز آموزشی ـ درمانی فاطمیه دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: آمار اولیه حاکی از آن است که این عمل منجر به باروری بیش از 65 درصد افراد نابارور تحت درمان شده است.
وی با بیان اینکه این تحقیق برای نخستینبار در فروردین ماه سال 95 شروع شد، یادآور شد: این موضوع هم اکنون ادامه دارد و نخستین بارداری حاصل از این روش در حال حاضر در هفته 27 بارداری است.
فریمانی به عنوان سرپرست این تحقیق، اظهار داشت: از روش درمانی PRP قبلاً در درمان بعضی از اعضای بدن از جمله پوست، چشم، ارتوپدی و... استفاده شده است.
وی افزود: در سال 2015 یک محقق چینی استفاده موفق از روش PRP را در بیماران با لایه داخلی رحم نازک گزارش کرد.
متخصص زنان و رئیس بخش IVF مرکز آموزشی درمانی فاطمیه دانشگاه علوم پزشکی همدان در ادامه گفت: گزارش استفاده از پلاکت PRP در بیماران با شکست مکرر لانهگزینی برای نخستینبار حاصل مطالعه جاری در دانشگاه علوم پزشکی همدان بوده است.
وی تصریح کرد: نتایج اولیه روش درمانی PRP هشتم مرداد ماه سال 95 در کمیته علمی پانزدهمین کنگره بینالمللی زنان و مامایی ایران مطرح شد و به عنوان خلاصه مقاله برای ارائه برگزیده شد.
وی افزود: نتایج اولیه این تحقیق در شماره سپتامبر سال جاری در مجله JHRS به چاپ رسیده است.