به گزارش نما به نقل از ایسنا: در حالی که لسآنجلس به شهر پرتردد خودروها معروف شده اما هنوز تا کسب عنوان "پرترافیکترین شهر جهان" فاصله زیادی دارد؛ اما کدام شهرهای دنیا بیشترین ترافیک را دارند؟
اگرچه در لسآنجلس روزانه حجم بالایی از خودروها جابهجا میشوند اما در حال حاضر در مقایسه با برخی دیگر از شهرها، وضعیت نسبتا مناسبی دارد.
به طور کلی هماکنون "مکزیکوسیتی" به لحاظ مشکلات ترافیکی به عنوان بدترین شهر روی کره زمین در نظر گرفته میشود. بررسیها حاکی از آن است که رانندگان این شهر هر سال ۲۱۹ ساعت را مازاد در جادهها میگذرانند که دلیل آن ترافیک بی پایان خودروهاست.
دو مشکل اصلیِ این شهر در این زمینه وضعیت برنامهریزی شهری و جمعیت اولیه است. در مرکز تجاری اصلی این شهر فقط ۷۰۰۰ واحد مسکونی دارای سکنه است در حالیکه بیش از ۸۵۰ هزار نفر به طور روزانه در آن رفت و آمد دارند.
طراحان شهری برای مقابله با این چالش راهکارهایی از جمله استفاده از سیستم مونوریل ارائه کردهاند تا افراد بتوانند بر فراز اتوبانها و جادههای متراکم رفت و آمد داشته باشند. این طرح در مراحل اولیه است اما در صورتیکه به درستی اجرا شود میتواند در سال بیش از ۲۰۰ میلیون مسافر را جابهجا کند.
جاکارتا، پایتخت اندونزی نیز برای مسافرانِ روزانه کابوس است. مشکل اصلی در این شهر این است که سیستم حمل و نقل عمومی وجود ندارد. در اصل تمامی افراد با وسایل شخصی در جاکارتا رفت و آمد میکنند. این مساله مشکل بزرگی است زیرا روزانه سه میلیون نفر از مناطق اطراف وارد این شهر میشوند.
استانبول هم یکیدیگر از شهرهای جهان است که بدترین وضعیت رفت و آمد خودروها در آن مشاهده میشود. بزرگترین شهر ترکیه نمونه دقیقی از رشد کنترل نشده است به گونهای که در نیمه دوم قرن بیستم جمعیت این شهر بیش از ۱۰ برابر افزایش یافته است.
به گزارش دیسکاوری نیوز، علاوه بر این بانکوک، مسکو، داکا و ریودوژانیرو از دیگر شهرهای جهان با مشکلات ترافیکی جدی هستند.