به گزارش نما به نقل از مهر: رادیو این سالها کمتر مخاطب فعال دارد. مخاطب فعال در این حوزه به کسی اطلاق میشود که به هدف گوشسپردن به برنامههای این رسانه بنشیند و رادیو گوش کند؛ اما مخاطب غیرفعال این رسانه فراوان است. مخاطب غیرفعال، مخاطبی است که در حین انجامدادن کارهای دیگر ترجیح میدهد كه به رادیو هم گوش کند؛ مثل رانندگی. شاید همین مسأله هم باعثشده مسئولان صداوسیما دیگر مثل گذشته به این رسانه توجهی نداشته باشند؛ هر چند شبکههای فراوان رادیویی هم خود تأثیر شبکههای بزرگ را در این سالها کم کرده.
حال رادیو خوب نیست
همچنین تأثیر گویندگان بزرگ این حوزه نیز دیگر مثل سابق نیست. در این میان چهرههای برجستهای مثل بهروز رضوی که همچنان مثل سابق طرفدار دارند بسیار اندک هستند. او روز گذشته درباره اوضاع رادیو در گفتوگو با ما عنوان کرده: «اوضاع فعلی چندان رضایتبخش نیست و انگار سازمان هنوز به ثبات نرسیده است.» رضوی همچنین به غفلت معمول مدیران از رادیو اشاره کرده و ادامه داده: «رادیو همیشه به نوعی نادیده گرفته میشود و شاید به همین دلیل است که در تغییرات اخیر سازمان صداوسیما رادیو دستخوش اتفاق جدیدی نشد.»
رضوی گفته: «البته برای خود ما تغییر مدیران تفاوت چندانی ندارد و همه مدیران به نوعی یکی هستند و یک مأموریت دارند.» او در پایان جملهای گفته كه واقعیت خیلی از کارکنان واقعی رادیو را نشان میدهد: «واقعیت این است که رادیو درآمد کمتری از تلویزیون دارد و به همین دلیل افراد کمتری هم جذب رادیو میشوند. ما و نسل ما افراد شیدا و مجنونی بودیم که به رادیو پیوستیم و هنوز هم مشغول کار در این رسانه هستیم. آن هم به این دلیل است که بسیاری از ما در بیرون مشغول کارهای دیگری هستیم و این رسانه را بهعنوان علاقه انتخاب کردهایم.»