به گزارش نما به نقل از کیهان، اين تحليل را نشريه آلماني دي سايت ارائه كرد و نوشت: مناسبات سياسي اسرائيل مدت ها با آمريكا به خطر افتاده است. سران تل آويو ديگر به ندرت از صلح با فلسطينيان - كه همواره درباره آن لفاظي هاي نخ نمايي انجام مي دادند- حرف مي زنند.
در ميان سياستمداران اسرائيل كسي علاقمند نيست مناسبات با فلسطيني هايي را كه زير يوغ 40 ساله سر كرده اند، عادلانه سامان دهد. اسرائيل همچون كسي رفتار مي كند كه با طرف مقابلش درباره تقسيم پيتزا حرف مي زند و در عين حال جلوي چشمان او مشغول خوردن همان پيتزا مي باشد.
بنابراين تعجبي ندارد كه اسرائيلي ها به جاي صحبت درباره فلسطين، از خطر ايران و جنگ و پناهگاه و ماسك گاز حرف مي زنند و تهديد مي كنند مجله آلماني خاطر نشان كرد: براي اسرائيل، اين تهديد كردن هاي هميشگي تنها بيانگر نگراني از برنامه اتمي ايران نيست.
در عين حال بحران هويتي را نشان مي دهد كه به عمق شالوده هايش مي رسد. اوراهام بورگ رئيس سابق مجلس اسرائيل بر آن است در اين فاصله اتحاد ارزشي بين اسرائيل و آمريكا درباره دمكراسي و حقوق بشر و احترام به ملت هاي ديگر جاي خود را به مجموعه ساده اي از منافع مشترك داده است؛ جنگ و بمب و تهديد و نگراني و وحشت زدگي.
دي سايت اضافه كرد: اسرائيل ديگر آن كشور الگوي مورد ادعا نيست بلكه دولتي است بيمار كه در برخورد با مردم فلسطين به دستگاه امنيتي و قدرت نظامي وابسته است.
در همين حال روزنامه صهيونيستي «تايمز اسرائيل» در گزارشي تصريح كرد كه لفاظي هاي سران اسرائيل عليه ايران در جهت منسجم كردن صهيونيست هاست اما در عمل به انهدام اقتصاد اسرائيل منجر مي شود. اين روزنامه خاطر نشان كرد: اقتصاد به شدت وابسته به سرمايه خارجي است در چنين شرايطي لفاظي هاي تهديدآميز عليه ايران، باعث تجديدنظر سرمايه گذاران خارجي براي سرمايه گذاري در اسرائيل مي شود.
همچنين اين وضعيت باعث شده تا يهوديان آمريكا و فرانسه كه مايل به خريد خانه در تل آويو بودند، از تصميم خود منصرف شوند. بي ثباتي امنيتي و اقتصادي احتمالا جلوي مهاجرت يهوديان را كه راهبرد كليدي دولت اسرائيل است، مي گيرد.