مدیران تهرانی در شمال دریاخواری می‌كنند!

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با تاكید بر لزوم انتشار اسامی بدهكاران بانكی در مورد زمین خواری ها گفت: مدیرانی در تهران هستند كه با تشكیل تعاونی مسكن در كنار دریا و در انزلی به ساخت و ساز مسكن مشغول شده اند.

به گزارش نما به نقل از خبرگزاری دانشجو، عزت الله یوسفیان ملا نماینده مجلس و عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما با اشاره به نامه خود و سه نماینده دیگر به اسحاق جهانگیری مبنی بر برگزار نشدن نشست‌های ستاد مبارزه با مفاسد و تعیین تکلیف اراضی واگذار شده و معوقات بانکی گفت: این خواسته اعضای ستاد است که همه می گویند معوقات اما نمی گویند چه کاری انجام شده است و ما پاسخ نامه خود را از ستاد می خواهیم.

وی افزود: شخصی که معوقه به بانکها دارد فکر می کند نام آن جایی مطرح نمی شود اما اعلام نام وی به عنوان بدهکار سیستم بانکی در افکار عمومی وی را به زانو در می آورد.

یوسفیان ملا گفت: اکنون کسی 100 میلیارد تومان به بانک بدهکار است اما هیچ کس نام او را نمی داند.

وی افزود: خروجی ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی باید اینگونه باشد که اعلام کنیم میزان معوقات چقدر بود و چقدر شد و اسامی بدهکاران اعلام شود.

نماینده مجلس و عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: باید عدد را اعلام کنیم نه اینکه درصد اعلام شود.

یوسفیان ملا افزود: البته بانکها همکاری نمی کنند و ستاد مظلوم واقع شده است.

وی گفت: برخی بانکها عافیت طلب هستند و برخی نیز در دادن وامها دخیل بوده اند و به بدهکاران فشاری نمی آورند.

یوسفیان ملا افزود: اسناد و مدارک گزارش هایی به دست ما می رسید که وقتی اسامی بدهکاران بانکی مشخص می شود، بانکها به بدهکار خبر می دهند که بیا سه چهار قسط خود را پرداخت کن تا نامت از فهرست سیاه خارج شود.

وی گفت: اسامی بدهکاران بانکی اگر حکم آنها قطعی شده باشد باید اعلام شود و زمانی که پرونده مفسد اقتصادی بسته شد تازه باید کار آغاز شود که دیگر فسادی اتفاق نیفتد.

نماینده مجلس و عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی افزود: بیشتر تخلفات اراضی مربوط به مسکن و تغییر کاربری زمین های منابع طبیعی است که بیشتر به وسیله مدیران، نمایندگان مجلس و ... انجام شده است.

یوسفیان ملا گفت: اکنون 90 درصد زمین های اطراف تهران به وسیله تعاونی های مسکن از منابع طبیعی گرفته و تغییر کاربری شده است.

وی افزود: مدیرانی در تهران هستند که با تشکیل تعاونی مسکن در کنار دریا و در انزلی به ساخت و ساز مسکن مشغول شده اند.

یوسفیان ملا گفت: وزارت جهاد کشاورزی باید اعلام کند به چه کسانی مجوز ساخت مسکن داده است تا در این مسئله شفافیت ایجاد شود.

وی افزود: اینکه می گویند تخریب ساختمان های غیرقانونی ساخته شده در منابع طبیعی آثار سوء اجتماعی دارد درست نیست زیرا در تخریب ساختمان های گردنه حیران بسیاری از مردم پیام دادند و تشکر کردند.

نماینده مجلس و عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: صاحبان 11 واحدی که در گردنه حیران تخریب شد، از مسئولان بودند و همان زمان گفته شد هفت هزار واحد در روستای زیارت ساخته شده است اما هیچگاه گزارش آن به ستاد نیامد.

یوسفیان ملا افزود: پس از تخریب 11 واحد در گردنه حیران حتی یک مورد جلوی ساخت و سازهای پس از آن گرفته نشد و اکنون ساخت و سازها ادامه دارد.

۱۳۹۵/۷/۲۸

اخبار مرتبط