به گزارش نما به نقل از ایسنا، پزشکان تاکید دارند که سوزش ادرار در عین حال میتواند نشانه انواع دیگری از مشکلات جسمی همچون بیماری مقاربتی کلامیدیا، وجود سنگهای کلیوی، التهاب پروستات و عفونت قارچی باشد.
مجاری ادراری مواد زائد را از بدن از جمله کلیه، میزنای (لوله باریک انتقال دهنده ادرار از کلیهها به مثانه)، مثانه و مجرای ادراری خارج میکنند. زمانی که عفونت در کلیهها باشد فرد دچار درد کمر، پهلو، تب، لرز، حالت تهوع و استفراغ میشود. این عفونت در مثانه با علائمی همچون فشار لگن، وجود خون در ادرار، احساس ناراحتی در شکم و تکرر ادرارهای دردناک همراه است. وجود هر یک از این علائم میتواند نشاندهنده ابتلای فرد به عفونت مجاری ادراری باشد.
در ادرار به طور طبیعی باکتری وجود ندارد اما این عامل عفونت میتواند از طریق مجرای ادراری وارد مثانه شود. موسسه ملی بیماریهای کلیه، گوارشی و دیابت آمریکا اعلام کرده است در اکثریت موارد ابتلا به عفونتهای مجاری ادراری که دومین عفونت شایع است و در زنان بیشتر از مردان دیده میشود، E.Coli عامل ایجاد آن است.
به گزارش مدیکال دیلی، معمولترین انواع عفونتهای مجاری ادراری با مصرف آنتی بیوتیکها درمان میشوند اما انواع پیچیدهتر آن همچون عفونت کلیه به مصرف چند هفته دارو نیاز دارد و در صورتی که درمان نشود به کلیهها آسیب میزند و موجب مسدود شدن مجاری ادراری میشود.