مشاور تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) در امور رسانه ایی:

نذر فرهنگی، نسخه شفابخشی برای دردهای جامعه است

عکس خبري -نذر فرهنگي، نسخه شفابخشي براي دردهاي جامعه است

در زمانی كه جوانان ما آماج حملات متععد فرهنگی از همه سو هستند با نذر فرهنگی می توان، برای نجاتشان چاره ای اندیشید.

گاهی آن چنان مشکلات بر آدمی احاطه می کند که دیگر هیچ کس و هیچ جا مامن و ماوایش نمی شود، الا درگاه باری تعالی، برای همه این زمانها پیش آمده و خواهد آمد، یکی از راههای گشاش امور در این وقتها نذراست، در این خصوص با مشاور تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) در امور رسانه ایی گفت و گو کردیم.
حجت الاسلام روح الله فاطمی نسب در خصوص چرائی وجود نذر در مفاهیم اسلام می گوید: بنابر حديث شريف و منقول از رسول خدا(ص) كه مي فرمايند:« الا كلكم راعٍ و كلكم مسئول عن رعيته»، تمامي افراد جامعه اسلامي نسبت به هم مسئولند و به اصطلاح بنا بر نص صریح قرآن و همچنین احادیث ائمه اطهار، مردم جامعه نمی توانند نسبت به همنوعانشان بی تفاوت باشند.
این فعال حوزوی با بیان اینکه انسان مومن و زیرک کسی است که بهترین روش را برای تحقق اوامر الهی انتخاب کند، اظهار داشت: اسلام منابع مختلفی را برای کمک به همنوع تعریف کرده است. بعضی از آنها مانند خمس و زکات واجب هستند و برخی چون نذر، انفاق ، صدقه و وقف مستحب هستند.
مشاور تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) در امور رسانه ایی نذر را عاملی دانست که در صورت تحقق خواسته اش از سوی باری تعالی انسان ملتزم شود که کار خیرى را براى خدا بجا آورد و ادامه داد: نذر معمولی که از قدیم الایام در جامعه رایج بوده است، نذر اطعام است که این در جای خود بسیار سفارش شده و مورد تاکید هم است.
فاطمی نسب با اشاره به بحران فرهنگی که جامعه در این زمان مبتلا به آن است، عنوان داشت: اگر به فلسفه قیام امام حسین(ع) بنگریم، می بینیم که آقایمان خود را نذر این کردند تا جهل فرهنگی جامعه را از بین ببرنند.
وی نذر فرهنگی را همان نذر مال، وقت و تخصص افراد در جهت رفع مشکلات فرهنگی جامعه دانست و گفت: نذر فرهنگی گستره وسیعی از مهربانی ها و همدردی ها در جامعه اسلامی به وجود می آورد که آن فاصله طبقاتی فرهنگی و اقتصادی را از بین می برد.
وی نذر کتابخوانی را یک نمونه موفق عنوان کرد و افزود: نذر فرهنگی شرایطی زا در جامعه فراهم می کند که در حالت های دیگر متصور نیست، یکی ایجاد بهر مندی آحاد جامعه از تخصص و کار آمدی افراد نذر کننده است که شاید در حالت عادی برای برخی از جامعه امکان بهر ه مندی آن نباشد. دیگری بالا بردن روحیه همکاری در بین جامعه است، نکته بعدی از بین بردن روحیه بی تفاوتی در جامعه است، وقتی نذر فرهنگی اتفاق می افتد، فرد متخصص دیگر نسبت به احوالات دیگران بی تفاوت نخواهد بود و این مسئله بر روحیه سایر افراد جامعه هم اثر گذار خواهد بود و آنها را نسبت به دیگران مسئول خواهد کرد.
این فعال حوزوی در پایان نذر فرهنگی را به سان نسخه شفابخشی برای رفع دردهای فرهنگی جامعه عنوان کرد و افزود: در زمانی که جوانان ما آماج حملات متععد فرهنگی از همه سو هستند با نذر فرهنگی می توان، برای نجاتشان چاره ای اندیشید.




۱۳۹۵/۸/۷

اخبار مرتبط