به گزارش نما ، علی مغازهای در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: این استاد برجسته پیشکسوت موسیقی بلوچستان ساعتی پیش بر اثر عارضه قلبی در بیمارستان درگذشت. با رفتن او می توان گفت ساز سرود در چابهار یتیم شد. «علیوک» در هر دو منطقه بلوچستان یعنی دو سوی مرزهای سیاسی ایران و پاکستان از از برجسته ترین موسیقی دانان بلوچ شناخته می شد و تسلط او به موسیقی بلوچی در بالاترین سطح تکنیکی و هنری بود.
او افزود: استاد علی محمد بلوچ یکی از چند پهلوان یا استاد برجستهی موسیقی بلوچی و ساز سرود (قیچک) بود که از آخرین و مهمترین منابع موسیقی بلوچ به حساب می آمد. او در طول سالهای عمر نوازندگی خود که از کودکی آغاز کرده بود توانست با بزرگترین شائران بلوچستان از جمله «ملا کمال خان» و «لعل بخش پیک» همراهی کند.
دبیر هنری فستیوال «آینه دار» گفت: علیوک با استادی کامل، موسیقی شائری، گواتی (موسیقی درمانی) و انواع رپرتوارهای سُوت و نازنیک را در حد کمال اجرا می کرد.
مغازهای با بیان اینکه او همچنین در روایت زهیروکهای بلوچستان یکی از بهترین منابع موسیقی بلوچی بود افزود: بدون شک امشب همراه با مردمان بلوچ، ساز سرود در هر دو سوی بلوچستان سوگوار خواهد بود.
علی محمد بلوچ در سال 92 در اولین فستیوال آینه دار به همراه خلیفه شهمیر بلوچ مالداری و برادران برمه ذکرهای گواتی را در حضور علاقه مندان و استاد شجریان که در سالن حضور داشت، اجرا کرد.