به گزارش نما، سیدمحمود علیزاده طباطبایی، گفت: تا هر زمانی که آقایان عنایت داشته باشند موکلم بیرون از زندان است و از مرخصی استفاده میکند.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا مدت زمان مرخصیهای اضطراری 5 الی 6 روزه است؟ گفت: فکر نمیکنم. ما امیدوار هستیم که در همین مدتی که موکلم بیرون از زندان است، درخواست اعاده دادرسی ما پذیرفته شود.
آیت الله هاشمی رفسنجانی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر روز یکشنبه - 19 دی ماه - به علت عارضه قلبی دار فانی را وداع گفت.
در روزهای پایانی سال 93 حکم دادگاه بدوی از سوی شعبه 28 دادگاه انقلاب صادر شد که بر اساس آن، مهدی هاشمی به حبس، جزای نقدی، رد مال و انفصال از خدمات دولتی محکوم شد. با اعتراض متهم به رای صادره، پرونده به شعبه 54 دادگاه تجدیدنظر مستقر در دادگاه انقلاب ارسال شد.
حکم دادگاه بدوی از سوی مرجع تجدیدنظر تایید شد و حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضاییه در این باره چنین گفت: بر اساس ماده 134 قانون مجازات اسلامی در جرائم موجب تعزیر هرگاه جرائم ارتکابی بیش از سه جرم نباشد دادگاه برای هر یک از آن جرائم حداکثر مجازات مقرر را حکم میکند و هرگاه جرائم ارتکابی بیش از سه جرم باشد مجازات هر یک را بیش از حداکثر مجازات مقرر قانونی مشروط به این که از حداکثر به اضافه نصف آن تجاوز نکند، تعیین مینماید. در هر یک از موارد فوق فقط مجازات اشد قابل اجراء است و اگر مجازات اشد به یکی از علل قانونی تقلیل یابد یا تبدیل یا غیرقابل اجراء شود، مجازات اشد بعدی اجراء میگردد.
سخنگوی قوه قضائیه همچنین تاکید کرد: سه جرم اختلاس، ارتشا و مسائل امنیتی برای مهدی هاشمی تائید شده اما در پرونده، 12 کیفرخواست وجود داشت که در تجدید نظر و ارائه کیفرخواست برخی از آنان در هم ادغام شد و در برخی موارد هاشمی از جرم تبرئه شد.
محسنیاژهای گفت: در نهایت با توجه به همان ماده 134 اجرای حکم که اشد یکی از جرائم میباشد، 10 سال زندان برای مهدی هاشمی اجرا میشود.
متهم این پرونده در تاریخ ۱۸ مرداد ۹۴ برای اجرای حکم با همراهی برخی از اعضای خانواده راهی اوین شد.