عضو كمیسیون انرژی مجلس در گفتگو با نما مطرح كرد:

طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مجلس كلید خورد/ 47 نماینده طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش را امضاء كرده اند

عکس خبري -طرح استيضاح وزير آموزش و پرورش در مجلس کليد خورد/ 47 نماينده طرح استيضاح وزير آموزش و پرورش را امضاء کرده اند

عضو كمیسیون انرژی مجلس با اشاره به عملكرد نامناسب وزیر آموزش و پرورش، گفت: نمایندگان دو ماه نیست كه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی دولت در حوزه آموزش و پرورش، داده اند اما این وزیر به قدری عملكردش ضعیف است كه نمایندگان طرح استیضاح او را جمع آوری كرده اند.

هدایت الله خادمی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری نما، در رابطه با عملکرد نامناسب وزیر آموزش و پرورش در دو ماه از رأی اعتماد گرفتن از مجلس، گفت: شما دقت کنید همین وزیر آموزش و پرورش، دو ماه نیست که او را تایید کرده ایم ولی به قدری عملکردهایش ضعیف است که نمایندگان طرح استیضاح وی را در دستور کار خود قرار داده اند.

وی در مورد تعداد امضاء کنندگان استیضاح وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: تاکنون 47 نفر از نمایندگان طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش را امضاء کرده اند.

نماینده مردم باغملک و ایذه در خانه ملت، گفت: با اقداماتی که وزیر آموزش و پرورش انجام می دهد مسیر وزارت آموزش و پرورش به همان سمتی می رود که در صندوق فرهنگیان، شاهد آن بودیم.

وی در ادامه به در واکنش به عدم نظارت دولت بر عملکردهای اعضای هیئت دولت، گفت: این چه نظارتی است که دولت بر وزیر خود دارد و با چه مبنایی ایشان را برای رأی اعتماد به مجلس معرفی کرده است؟ چراکه همان مجلسی که به او رای اعتماد داده است، در حال حاضر طرح استیضاح وی را مطرح کرده است.

۱۳۹۵/۱۱/۱۱

اخبار مرتبط